В ЦСКА 1948 играчи и треньори го карат така!

Публикувано на: 25.09.2016 13:33

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Все още съм подразнен от един коментар, на човек който вече не е в детска възраст във футбола, а журналист с отговорни функции във влиятелен уеб сайт. Ето защо ще помоля всички, които са били на мача срещу БМ спорт, или са го гледали в прякото излъчване да ме коригират къде точно бъркам!
 
Според мен:
 
ИМАМЕ СТРАХОТНИ МЪЖЕ В НАШИЯ ПОЧТИ ДЕТСКИ ОТБОР. ПАДНАЛИ В БОЯ, НО В БИТКА ЗА ПОБЕДА. КИРО, ТИ СИ ЖЕЛЕЗЕН! КИРИЛ АТАНАСОВ ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКА ПО ЛЕВИЯ ФЛАНГ НА АТАКАТА И БЕ РАЗКЪСАН В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА. РАЗКЪСАНИ ВРЪЗКИ НА ЛЕВИЯ ГЛЕЗЕН И ЖЪЛТ КАРТОН ОТ ВЕСЕЛЯКЪТ-АРБИТЪР ЗА КОЕТО.
 
КОЛКО ОТ ВАС ВИДЯХА ВЧЕРА ПОНЕ ТРИ ЧИСТИ И УМИШЛЕНИ АТАКИ С ЦЕЛ КОНТУЗИЯ КЪМ ЙОАН? БРАВО НА НЕГО. ПРЕДПАЗИ СЕ И НЕ СЕ УПЛАШИ. А СЕ ВРЪЩА ОТ КОНТУЗИЯ. ПОМНИТЕ ЛИ ПЪРВИТЕ ДЕСЕТ МИНУТИ НА ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ БОРИСЛАВ ТРЕНДАФИЛОВ. НО И 17-ГОДИШНИЯТ ИХТИМАНЕЦ НЕ СЕ ОГЪНА. 
 
А НАСКО КРЪСТЕВ? РИТНИК СЛЕД РИТНИК. И ОТНОВО И ОТНОВО В АТАКА, ПО НЯКОЛКО НА НОЖ! ВПЕЧАТЛЕН СЪМ. 
 
БРАВО НА АЛЕКС ИЛИЕВ, ЧЕ ИЗВАДИ ТОЯГАТА И Я РАЗВЪРТЯ ЗА РЕСПЕКТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТРИМА НАВЕДНЪЖ! 
 
БРАВО НА РАДКО ДИМИТРОВ, ЧЕ ПОЕ ЩАФЕТАТА ВТОРАТА ЧАСТ И ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА. 
 
БРАВО НА КАЛОЯН СТЕФАНОВ, КОЙТО ВНЕСЕ ТОЛКОВА АГРЕСИЯ, КОЛКОТО В МОМЕНТА НЕ Е СЪСТОЯНИЕ РУУНИ ДА НАПРАВИ! ВЕЧЕ ГО КАЗАХ - С НОЖ МЕЖДУ ЗЪБИТЕ! 
 
БРАВО НА МАРТИН НИНОВ, КОЙТО ИМ ИЗВАДИ ДРОБОВЕТЕ И ДОКАРА ЛОМБАЛНИ ПРОБЛЕМИ! ПЪК И ГОЛ С ГЛАВА ...
 
БРАВО НА ГЕОРГИ КЪНЧЕВ, КОЙТО ВЛЕЗЕ СЯКАШ СЕ ВРЪЩА ОТ ЛАГЕР НА БАРСЕЛОНА, НО НЕ МУ Е МИНАЛА ЖЪЛТАТА КАРТА ПРЕЗ TMS СИСТЕМАТА! 
 
БРАВО НА ГЕОРГИ БОЖИЛОВ, КОЙТО БЕ РИТАН, ЩИПАН, ПОСИНЕН, НО НЕ СПРЯ ДА ИМ ВЪРТИ АТАКИ ПО ФЛАНГОВЕТЕ И ДА ГИ ДОВЪРШИ! 
 
ГЕРМАН ПЕТРОВ - АКАДЕМИЧЕН, ЕЛЕГАНТЕН, УМЕН, БЛЕСТЯЩ. БРАВО! БОРИСЛАВ АНГЕЛОВ - ФИНЕС И ТВЪРДОСТ. СПОРТСМЕН И ЕКЗЕКУТОР. БРАВО!
 
КАПИТАНЪТ ДАВИД СТОЯНОВ - КРЕПОСТ НА ЛЕВИЯ ФЛАНГ В ОТБРАНАТА И НЕВЪЗМОЖЕН ЗА НОРМАЛНО ПАЗЕНЕ В АТАКА. ПОМНИТЕ ЛИ ОНОВА ЗНАМЕНИТО ПОДСИГУРЯВАНЕ, ПРИ КОНТРААТАКА ОТ ЛЕВИЯ НА ДЕСНИЯ ФЛАНГ? БРАВО!
 
ИВАН ГЕРАСИМОВ - ТОЧЕН ДО МИЛИМЕТЪР. РЕШИТЕЛЕН ПРИ ТРИ ОПАСНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ КОРНЕРА И БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН ПРИ ГОЛОВ ИЗСТРЕЛ В ЛЕВИЯ МУ ДОЛЕН ЪГЪЛ ПРИ 1:0. БРАВО!
 
ВИКТОР ТЕОДОСИЕВ - ВОЙНИК! БРАВО!
 
ГЕОРГИ МЛАДЕНОВ - АРМЕЙСКИ ДУХ! БРАВО!

И ВСИЧКО ТОВА С ПЪЛКОВОДЕЦ КРАЙ БОЙНОТО ПОЛЕ. ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ. БРАВО!
 
КОЙ ВИ КАЗВА, ЧЕ ТОВА Е НЯКАКЪВ ОТБОР ОТ СЕЛСКА ГРУПА!?