ЦСКА вкара над 30 000 лева в касата

Публикувано на: 27.09.2016 14:07

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
 Софийският ЦСКА заработи около 30 000 лева през последната седмица от продажбата на ВИП-карти за мачове на учредения на 19 юли армейски клуб.
 
Точната сума е 29 220 лева от пропуски на стойност 1948 лева. Сумата за отбор от областно ниво е еквивален на стотици хиляди в професионалния футбол.
 
Заработените пари са резултат на усилието на Бригаден генерал Иван Мечков и няколко активни участници в процеса по утвърждаването на клуба и отборите с марка ЦСКА от нова генерация.
 
15 различни българи, с различен бизнес, подкрепиха битката срещу статуквото. С лични средства. За да няма неудобства за личния им бизнес и обещаха да продължат да даряват под различна форма на клуба.
 
До дни предстои ЦСКА да се сдобие с дарен 20-местен автобус, за който вече съобщихме.
 
Активното мероприятие за край на проекта и кончина на отбора са сериозно непотвърдени, зловредни и неверни слухове.
 
До момента от допълнителни дарения в първите 3 кръга, феновете събраха още 1234 лева в урна, която е сред зрителите на мачовете. Има постъпления от продажбата на фен артикули, идват постъпления от продажбите на Спорт депо, където новите екипи се радват на много сериозно одобрение и интерес.
 
В сряда, от 17 часа, на стадион "Владая", домакините от Гранит приемат ЦСКА в мач от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига.

Зебележка: В личен план, като "съучастник" в акцията по продажбата на ВИП-карти за мачовете на ЦСКА, потвърждавам успешния, до момента, резултат. Прогнозирам, че не всички ще видим на мачове на армейците, поради неангажираността на помагачите към футболната игра, но с отношения към морала в бизнеса и обществените отношения.