Хубчев каза на глас стари изводи за националния

Публикувано на: 08.10.2016 11:00

Автор: Проспорт.бг

©michaelblogs.com
В квалификация за Световното първенство в Русия през 2018 година от група „А“, на "Стад дьо Франс“ в Париж Франция победи България с 4:1.

След двубоя пред БНТ селекционерът на България Петър Хубчев коментира, че физически играчите му в момента не могат да се мерят с френските футболисти.

Специалистът отбеляза, че в много малка степен е видял от футболистите си желанието за игра, което изисква. Той добави, че такова е имало само в някои от състезателите.
 
Петър Хубчев анализира, че двубоят е започнал добре. Играчите му обаче са се държали на терена така, както се изисква, твърде малко време, след като са повели в резултата.

Селекционерът каза, че не е видял нужната агресия, като футболистите са стояли далеч от противниците си. Проличало е напрежение и нервност у избраниците му.

Петър Хубчев добави, че реално погледнато разликата между двата тима се е видяла на терена, като на този етап двата тима трудно биха могли да се сравняват.

Селекционерът изрази съжаление, че при третия гол за Франция грешката в отбраната е дошла точно от дебютанта Димитър Пиргов.

За предстоящия двубоя срещу Швеция селекционерът каза, че иска да вижда от отбора по-голямо желание за игра.

Забележка: Информацията е на Агенция "Фокус".