Български треньори вече са в Ливърпул

Публикувано на: 17.10.2016 15:09

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
От лява на дясно:Филип Илков, Светослав Петков, Ивелин Петков,Цветан Тасев
Четирима български треньори вечеса в Ливърпул за едноседмичен методически курс в академията на английския и световен гранд Ливърпул. Това са:

СВЕТОСЛАВ ПЕТКОВ – ФК ПЕГАС, ВИДИН;
ЦВЕТАН ТАСЕВ – ФК ПЕГАС, ВИДИН;
ИВЕЛИН ПЕТКОВ - ФК МОНТАНА, МОНТАНА;
ФИЛИП ИЛКОВ – ФК НАЦИОНАЛ, СОФИЯ.

Специализацията стана факт, благодарение на отличните връзки на Агенция Проспорт Медиа с мърсисайдци. Известен факт е, че Управителят на дружеството Петьо Костадинов-Полковника е регистриран интермедиатор и на Английската футболна асоциация.

В края на седмицата, също със съдействието на Проспорт Медиа, за Лондон заминава друга група треньори, които ще специализират в академията на лондонския Чарлтън.

Забележка (добавен текст): Доколкото вече се появи в социалните мрежи сакралния въпрос, то Проспорт Медиа уточнява, че връзките на Агенцията струват милиони,  но цялата услуга и предоставената възможност на българските треньори да черпят опит от най-добрите струва 0 (нула) лева, евро, долари, вонове или стари ешкудош.  Като казваме най-добрите, това се отнася и до Чарлтън, който през последните два сезона е диктатор в шампионатите до 18 години и в Резервната лига. Методиката им е продуктивна и успешна. От тях купуват най-големите. Това е само началото на собствената програма на Проспорт Медия за отваряне на вратите към по-добрия футболен свят.