Миризливци нападнаха Сашо Попов с комплот

Публикувано на: 24.10.2016 15:48

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов и Александър Попов на спортен демострационен празник. В името на волейбола.
Едно от веригата лайняни издания, под крилото на молещите всеобща любов, нападана по най-дивашки начин Президента и Старши треньор на волейболен клуб ЦСКА. Александър Попов.

Ето какво пише виртуалният парцал, кичещ се с име волейболно, цитирам, без намеса:


ЦСКА е на път да загуби най-важния си коз до днес – феновете! Причината е в  треньора Александър Попов.

Той тръгнал да организира тази седмица шествие на фенове, лоялни към ФК Авиатор и Кирил Домусмчиев. Шествието трябвало да е в подкрепа на "единствения истински и автентичен ЦСКА – волейболния“, което си е явна провокация срещу Гриша Ганчев и обида за над 15 000 армейци, дошли да подкрепят ЦСКА на "Васил Левски“ в дербито със "сините“.

След като истинските запалянковци разбрали какво замислят Попов и шепата фенове около него, те обявили пълен бойкот на волейболния ЦСКА. Нещо повече, заплашили с контра-поход, с който да покажат колко повече са. Това притеснило организаторите и шествието преди двубоя с Монтана било експресно отменено.

Въпреки това за Александър Попов от тук нататък ще е много тежко. Той окончателно е припознат сред топ-враговете на футболния ЦСКА. Неслучайно на първите два мача на „червените“ през сезона – с Нефтохимик и Славия за сефте от години нямаше организирана агитка в залата. Нещо повече, на мача с Нефтохимик 1/3 от "Васил Симов“ остана празна.

"Когато нямаше пари, все хленчеше: момчета помогнете, ние сме ЦСКА! Сега Ефбет му дадоха някой лев и вече е много важен – само той бил ЦСКА. А ние какво сме, да не сме Левски“, бесни са ултрасите и се заканват да не стъпят повече на волейболен мач.

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ОБЕЩАНИЕТО, ЧЕ ЩЕ РЕАГИРАМ НА ВСЕКИ МИРИЗЛИВ ДРАСКАЧ, КОЙТО ПОСЕГНЕ НА ЧИСТОТО.

Александър Попов си върши работата, показа най-висшата форма на морал и лайнометите не могат да изцапат кристалния му образ на поборник с чест и отговорност за сигналите, които праща към обществото. Както и ръководеният от него клуб, дал на света едни от най-великите волейболисти. Шампион на Европа.

Нито Сашо Попов, нито който и да било, неприемащ  преименувания Литекс от "Българска армия", не си е позволявал да задава публични въпроси, като например кой финансира волейболния Левски!? Да речем. Кой???? Защото, спортът има нужда от подкрепа, а Владо Николов се бори не само за частните си интереси в "Дружба", но и за оцеляването на един от флагманите на българския волейбол. Например.

Възхищавам се на Сашо и неговото поведение на достоен човек. Преди много години стана старши треньор и с моя глас. Бях член на УС на ВК ЦСКА. Той - едва на 27. Гордея се с това. Богатство, което ще пазя.

Сашо Попов вече е епоха за волейболния клуб ЦСКА и българския волейбол изобщо. И нито един неграмотен лайнар няма право да се упражнява върху него с нечистоплътни, миризливи и долни съчинения!!!Забележка: Ако решим да правим шествие, то никой не може да ни спре!!! Вече сме го доказвали не един и два пъти. Със и без "бесните" ултраси.