ЦСКА привлече елитни играчи в управлението

Публикувано на: 01.11.2016 10:34

Автор: Проспорт.бг

©rothstaffing.com
ЦСКА 1948 проведе извънредно Общо събрание, на което отчете междинно дейността и финансовото състояние на клуба.

В Зала 1 на Централния военен клуб делегатите приеха и много важни решения, извън текущата информация.

Най-важните се съдържаха в многото промени, които се направиха в действащия устав.

ЦСКА оптимизира управлението в три основни посоки чрез промени в устава. Намали броя на Управителния съвет от 11 на 7 члена. 4 към 3 е съотношението на младите в Управителния съвет към "старейшините" в него.

В Контролния съвет влязоха трима, двама от които финансови експерти.

Управителният съвет вече е в следния състав:


Бригаден генерал Иван Мечков - Председател;
Явор Пангелов;
Георги Георгиев;
Лъчезар Вълков;
Никола Газдов;
Архитект Ивайло Мишев;
Ангел Рангелов.

Контролен съвет:

Меги Петрова
Борис Калоянов
Явор Чалъков


В Управлението влезе и човекът, направил дарението - автобус, за клуба, учреден на 19 юли, чийто представителен отбор е едноличен лидер в "А" областна група и продължава участие в Турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. но не дарението е причината за избора, а високата проба експертност и контакти.

Общото събрание прие десетки нови членове, някои от които не присъстваха, но бяха заявили и платили членски внос. В тази връзка бе приета и нарочна промяна в Устава, която регламентира правото на непълнолетни да стават членове на ФК ЦСКА 1948, но без право на глас по време на Общо събрание. Така бе отворена и вратата за бебетата и тийнеджърите около клуба.

Събранието отчете стабилно финансово състояние на аматьорския клуб към този момент, а младата вълна финансови експерти и специалисти ще потърсят допълнителни форми за самофинансиране на проекта, както и адаптирането на най-добрите модели към противоречивата по възможности българска икономика.

ЦСКА води във временното класиране с 22 точки от 8 мача и голова разлика 31-3. Втори е тимът на Левски-Раковски с 19 точки и голова разлика 30-на13, Витоша Бистрица е трети с 16 точки, голова разлика 25-10 и други.

На 4 ноември, от 15 часа, на стадиона в Обеля, ЦСКА приема Урвич 1960. Тимът от Долни Пасарел е 10-и в класирането с 5 точки. Има една победа, два равни и 5 загубени мача. Голова разлика 10-22.