Притискат Сашо Попов със запетаи, ЦСКА плаща сметките, ченгета и мутри цакат

Публикувано на: 17.11.2016 22:42

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Скъпи Армейци,

През изминалата седмица ръководството на ВК ЦСКА проведе редица срещи с компетентните органи – СДВР и фирмата, която охранява нашата зала. Тъй като утрешния мач ВК ЦСКА – Левски се приема от СДВР като носещ особен заряд, с цел безпроблемното протичане на срещата, бе взето следното решение:

Зала "Васил Симов“ ще бъде затворена за публика, не само за гостуващите, но и за феновете на ЦСКА. Ще бъдат допускани в залата само служебни лица.

Основната причина за това изключително тежко решение за ЦСКА е това, че зала „Васил Симов“, въпреки че в нея безпроблемно се е играло волейбол в продължение на 40 години,  не отговаря на изискванията на "Наредбата за сигурността на спортните обекти и мерките срещу насилието и лошото поведение на зрители преди, по време и след провеждане на спортни прояви, организирани на стадиони и в спортни зали.

Ръководството на ВК ЦСКА се опита и, доколкото му позволяват възможностите, ще продължи да полага усилия за изпълнение на предписанията,

ВК ЦСКА ще направи и невъзможното зала "Васил Симов“ да приема най-вярната публика в България – тази на ЦСКА.

А. Попов

Само ЦСКА!
 
Коментар на Проспорт.бг: Изборът е наш. Или да изметем мутрите от хоризонта или те ще изметат хоризонта и на правнуците ни!!!