Валентин Илиев свири "Отбой!" на армейците

Публикувано на: 15.12.2016 19:40

Автор: Проспорт.бг

©
Възпитаниците на Валентин Илиев направиха последна за годината тренировка на спортния комплекс на ДИТ в кв.Драгалевци. Сигнал "Отбой!" на наставника прозвуча в 15.19 часа. Без някои момчета, които имаха ... класно, целият познат състав от есента, плюс няколко от воюващите за място в нашумелия отбор на ЦСКА новаци, бяха на линия за откритото за фенове и журналисти занимание на червените.

Записки на упражненията, които изпълниха загрявката на тима, преди двустранната игра, правеше Цветан Тасев. 21-годишният студент в НСА премина и специализация в Ливърпул през октомври. Вече е в стажантска програма на Проспорт и изпълнява скаутски задачи на агенцията. Тасев е и бивш играч на видинския Бдин, но и непоправим фен на армейците.

В закритата зала, по време на заниманието, се продаваше и един от календарите на клуба, другият вариант се търгува на щанд 414 в НДК на традиционнния Панаир на книгата.

Изданията на ЦСКА 1948 могат да се закупят и всеки работен ден в клубните канцеларии на бул. "Христо Ботев" №48 в София.

В 19.30 часа, на 16 декември, петък, ЦСКА 1948 организира коледно парти. На него ще присъства целият представителен отбор и технически състав. Стандартните куверти за събитието в легендарната Зала 1 на Централния военен клуб са на цена 25 лева, а VIP-пропуските ще се продават на място срещу 50 лева. Събраните средства ще отидат за подпомагане на Детско-юношеската школа на клуба.