Иде среща между Полковника и Кърбишли

Публикувано на: 22.12.2016 14:39

Автор: Проспорт.бг

©tbnsport.com
Алън Кърбишли
Легендарният Алън Кърбишли ще се срещне с Петьо Костадинов-Полковника през януари в Лондон. Българският импресарио получи потвърждение от Майк Милър, изпълняващ длъжността Президент на Английската асоциация на футболните агенти, който почти 100 процента ще бъде избран за постоянен Президент, след оттеглянето наскоро на Мел Щайн, поради здравословни причини.

На 10 януари, недалеч от стадион "Уембли", е годишната среща на английските футболни интермедиатори, сред които е и Петьо Костадинов.

Срещата на българина с Кърбишли ще бъде свързана и с някои аспекти на бъдещо сътрудничество и вероятна мотодическа помощ по проекта ЦСКА 1948, с който Полковника е неразривно свързан идеологически.

Кърбишли със сигурност е един от най-почитаните футболни мениджъри, заради 15 години, без прекъсване, начело на лондонския Чарлтън. той е бивш халф с цели 458 мача и 36 гола с екипите на Уест Хем, Бирмингам, Астън Вила, Чарлтън и Брайтън в периода от 1975-а до 1993 година.

Любопитен факт от кариерата на Кърбишли е, че от 1991-а до 1993 година той е играещ мениджър на Чарлтън, преди да стане титуляр до 2006 година. След 2006 година Кърбишли пое ръководството на счуковете от Уест Хем.

На годишната среща в Лондон ще присъстват представители на Футболната асоциация на Англия, данъчни и застрахователни експерти.