Дунав лети за Турция, благодари стилно на освободените

Публикувано на: 19.01.2017 11:57

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Русенският Дунав лети днес за тренировъчен лагер в Анталия. Русенци ще излетят от Летище "Отопени4 в Букурещ за Истанбул, а оттам с вътрешен полет.

Хитът на есенния полусезон заминава и с приемания за сигурно попънение на Левски нападател Антон Огнянов и без двамата освободени и талантливи футболисти Николай Колев и Светослав Читаков.

Във връзка с последните двама клубът излезе със специално обръщение, което е в непозната за нашата географска територия тоналност.

Ето пълния текст:

Това е моментът, в който да изкажем нашата огромна признателност към тези момчета, които дойдоха в Русе преди 3 години без никакви гаранции за нищо, за да измъкнат Дунав от калта. Кал, в която беше затънал и буквално, и преносно по терените на "В" група. И успяха, а след това оставиха имената си завинаги в историята на клуба, като помогнаха за историческата промоция на отбора в "А" група.

Надяваме се да продължат кариерата си в отбор, който ще ги уважава и ще имат шанс да дадат това, на което са способни. Още по-силно се надяваме някой ден, по възможност скоро, отново да облекат светло-синята фланелка на "драконите".

Дължим огромна благодарност и признателност на тези момчета за целия им труд и усилия, които положиха. Те дадоха много на Дунав и ще бъдат запомнени!

Казваме ви довиждане и до нови срещи!