Капитанът Стиви Джи се върна в Ливърпул

Публикувано на: 20.01.2017 21:16

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Присвоявам си правото да ви съобщя новината еднолично. Защото тя точно отразява космическата разлика в развитието ни през януари 2017 година. Когато една нация, в свой интерес, излиза от Европейския съюз, а друга, някога далеч по-велика, включително цивилизационно рови в калта, като дива свиня за прогнили жълъди.

Великият Ливърпул съобщи, че Стивън Джерад се връща. Като треньор на деца в академията.

Срещал съм се и сме си пили кафето с Роби Фаулър. Прякор - Ливърпул. И той помага. Без претенции за слава и корони.

Великият Стиви Джи, който на 17 идва в академията и който е тоталният лидер на петкратните европейски шампиони не си търси пожизнени  дивиденти. Той идва. От най-ниското. А негов стюард в професията, както се изразяват днес в Ливърпул, ще бъде бившият му съотборник Алекс Ингълторп.

"Чуствам се, като напълно затворил кръга. Върнах се там, където започна професионалната ми кариера. Това не е емоционално решение. Искам да се отплатя на Ливърпул", казва 36- годишният Стивън Джерад днес.

Още веднъж - няма ордени, политически и бизнес-проекти. Има манталитет на нормален човек.

Нормален човек, който е по-нормално да бъде ненормално надменен след цели 710 мача, 186 гола и 10 значими трофея в кариета си до май 2015 година, включително капитан и незапомнен лидер на европейски шамвпион.

Манталитет срещу манталитет. Основата на величието.

На човек и нация!

ДА ПОМЪЛЧИМ. НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОБРАТ В ИСТОРИЯТА. КАПИТАНЪТ СТИВИ ДЖИ.