Курдов отиде в Ловеч, ЦСКА 1948 реагира

Публикувано на: 23.01.2017 18:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Атанас Курдов предпочете Ловеч и вкара в смут феновете. Юношата на Левски и Байер Леверкузен сложи екипа на преименувания Ботев Луковит, докато няколко месеца плиткоумните творци на генно-модифицирания футбол го пращаха в селекцията на Валентин Илиев.

Ръководството на ЦСКА 1948 взе незабавни мерки за преодоляването на трансферния провал и извика по спешност на второто занимание, от първия тренировъчен ден, голмайсторът на Висшата лига, европейският шампион, многократния Футболист №1 на България и бивша звезда на Бйер Леверкузен....

Димитър Бербатов се отзова под знамената и тренира в играта пред зоркото око на капитана Калоян Стефанов и наставника Валентин Илиев.

Имаше и играчи на лидера в А областна група, които имаха по-сговорчиво поведение към новобранеца в отбора. "Стига ми двойния пас и досега с извънземен футболист, като него", твърди Кирил Атанасов. Вероятно той е с такова отношение към Бербатов, защото е патил човек и през есента бе обект на костотрошене в мача срещу БМ спорт.

Носят се слухове, че ръководството на клуба и Бербатов са пред финализиране на споразумение.

Засега - за взаимни симпатии.

БиТиВи пусна репортаж от първата тренировка на тима, като междувременно направи предположението, че ЦСКА 1948 ще участва в търга за марката ЦСКА. Вероятно поради незнание, хората от националната медия не уточниха за коя. Защото елементарна справка в Патентното ведомство показва, че в момента има точно 10 такива. Марки. ЦСКА 1948 и каквото си пожелаете. Някои от които заявени от авторите на 99 процента от дивотиите около клуба и разбиването на червената общност. Там си пише кои са.

Очертава се масово участие на гей-парада за 2017 година. С оглед списъка, който оформят те в Патентно ведомство.