9 тренировки, видеоанализи и контрола в събота чакат ЦСКА 1948 през идната седмица

Публикувано на: 05.02.2017 18:30

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Част от базата на ДИТ в Драгалевци.
Девет тренировки на терен, един видеоанализ и контролен мач очакват ЦСКА 1948 през следващата седмица. Старши треньорът Валентин Илиев продължава изграждането на оптималната спортна форма на своите избраници, очаква се да се появят и нови лица, които да се борят за доверието му.

Извън непосредствения процес, старшията намери и време да посети в болницата оперирания халф Радослав Димитров, на който със сигурност ще разчита през пролетта и през следващите сезони. Юношеският национал претърпя несложна интервенция от доктор Мариян Добрев, под надзора на спеца Христо Мазнейков. Добрев е и клубен лекар на ЦСКА 1948.

Понеделник и вторник отборът ще тренира двуразово. В сряда сутринта играчите са на терен, а след обяд в залата за видеоанализи. В четвъртък и петък отново ще тренират двуразово.

В събота  е втората контрола в предсезонната подготовка на ЦСКА. Тя ще бъде срещу формацията до 19 години на ДИТ. Двубоят е обявен за 11.30 часа, а момчетата от ДИТ са домакини.

Именно на базата на ДИТ ще тренират червените през цялата седмица. Известно е, че ръководството на клуба постигна много приемливи условия за ползването на съоръженията на комплекса и работата се превърна в улеснен процес за професионална подготовка, при отлична футболна среда.

Както вече информирахме, от понеделник нападателят Спас Спасов вече ще бъде официален играч на ЦСКА 1948.