За Кандилото с африканските гениталии в ръка, ЦСКА и изнасилена България

Публикувано на: 09.02.2017 20:41

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Една особа, която се прочу, като експерт по погребалните ритуали и хвана прякор Кандилото, като проститутка африкански гениталии, през последните часове се упражнява чрез медийните си колежки да внушава някакви странности.

Неясно, като какъв се свързал неясно с кого и вече се разхвърля наличието на покана за делова среща между преименувания Литекс и ЦСКА 1948 за съвместно ползване на армейския храм - стадион "Българска армия".

Към 20.45 часа, на 9 февруари 2017 година, такъв вид тамян в Кандилото няма. Така както не отговаряше на истината, че ще платят 800 000 лева за лиценза на ЦСКА и както, ама изобщо не отговаряше на истината, че тотални и умни инвеститори чакат зад завоя за бляскаво бъдеще на ЦСКА. Един от отвратителните убийци на великия клуб, заедно със своите съратници от стари фамилии от управления на силови структури се пробва да се героизира във филм, в който дори и ролята на торба с боклук му е бонус.

Пояснение. В ЦСКА 1948, който е клуб на феновете, а не на Кирил Домусчиев, Румен Чандъров, Васил Божков, Иван Мечков и т.н. има правила, които изискват колективни решения. А именно:

1. Писмена и официална покана;
2. Свикване на УС за обсъждане на предложението и вземане на решение.

ВОЖД НЯМА!!!

През днешния ден служебният спортен министър демонстрира на обществеността, не само спортната, как не бива да се чете закон. Закон, императивно следствие на Конститутцията на Република България.

Днес, госпожа професорката суспендира Основния закон. България отново бе изнасилена. Да влезе следващият!

Управляващ дейност в мафиотизираната територия!!!