Валентин Илиев продължи с пресяването

Публикувано на: 11.02.2017 20:57

Автор: Проспорт.бг

©
Валентин Илиев продължи с пресяването и в контролата срещу формацията до 19 години на Спетември, играна на прекрасното съоръжение в двора на 57-о ичилище в Красна поляна и завършила 0:0.
 
Единствено Станислав Желязков-Стенли бе играчът с цяла първа част, който е играл през есента за армейците. Старши треньорът даде възможност на всички, които се борят за място под футболното слънце, да покажат възможности. Едни се представихе зле, други прилично, изключения - много добре.
 
През втората част броят на "по-опитните4 се увеличи, но Илиев продължи да тества и търси оценка за играчите, които имат хпретенции за неговата селекция на ЦСКА 1948. 
 
Заради различни оплаквания срещата пропуснаха Радослав Димитров, Давид Стоянов, Никола Маджаров, Герман Петров, Борислав Ангелов и Атанас Кръстев.
 
Двубоят започна с минута мълчание на дошлите няколко стотин зрители, в памет на трагично загиналия видеооператор Асен Петров, който бе част от ЦСКА 1948 и с професионализма си помагаше на любимия отбор.
 
Това бе второ равенство в контролите за ЦСКА 1948, в първата си проверка за годината „червените“ завършиха наравно 1:1 срещу отбора на Славия (U19).