В ЦСКА обсъдиха организацията, бюджета, търговете, бъдещето, рестарта на футбола

Публикувано на: 11.02.2017 21:09

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Близо три часа продължи работната среща на част от членовете на Общото събрание на ЦСКА 1948. Собствениците на клуба платиха годишния си членски внос, приеха и нови. Присъстващите пристигнаха директно от контролата на младите армейци срещу формацията до 19 години на Септември от столичния квартал Красна поляна.
 
Много мило бе да се установи, че един от новите членове идва от друг знаков български клуб, в знак за съпричастие към процеса на рестарт в българския футбол. Новият член надлежно си попълни молбата и плати и годишния членски внос.
 
Привържениците на ЦСКА 1948 дискутираха в спокойната обстановка на Централния военен клуб всички актуални въпроси от селекцията и финансирането, до процесите в държавната администрация и евентуалните търгове за бази и емблеми, участието в тях. Беше докладвана информация за срещата със служебния министър на спорта. Възможностите за оптимизиране на оперативните структури и някои иновативни подходи също станаха тема на разговори и препоръка към оперативното управление на ЦСКА 1948.
 
Както вече бе анонсиране преди десетина дни, очаква се в най-близкия хоризонт, вероятно до седмица да бъде обявен поне още един спонсор на ЦСКА 1948, който да обезпечи още възможности за динамично развитие на съвършено новия проект.
 
През идната седмица се очакват някои приятни изненади, а в информационен план да светне в Глобалната мрежа и съвсем различен по качество клубен сайт.