ЦСКА 1948 среща професионали в сряда

Публикувано на: 12.02.2017 21:44

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
 Иде ударна седмица, с отлични за статута на ЦСКА 1948 контроли. И всичко това, без да се променя стегнатия и натоварен план на спортно-техническия щаб. Проверките са за уточняване на идеи и изпълнители.
 
След серия от два дни с двуразови тренировки, избраниците на старшията Валентин Илиев ще приемат в сряда втородивизионния Банско в София. Това ще бъде и първи досег на младия отбор със съперник от професионалното ниво на българския футбол.
 
Сред играчите на Банско има твърде опитни, включително минали през пресявката на колос, като Динамо Киев. Такъв е Атанас Чипилов. Наско има и 184 мача и в българския професионален футбол. Можем да добавим Любо Витанов с цели 214 мача зад гърба си, Виктор Шишков със 143,  вратарят Абди Абдиков с 225 мача и други.
 
Двубоят най-вероятно ще бъде в 12.30 часа, в сряда и най-вероятно на базата на ДИТ в Драгалевци. Но това е техническа информация, която ще бъде доуточнена официално от клуба.
 
След нова серия от четири тренировки, идната събота, 18 февруари, армейците ще гостуват на емблематичния стадион "Бончук" в Дупница, за мач срещу Марек. Часът на двубоя също ще бъде уточнен допълнително.
 
Двата двубоя са подходящи за по-претенциозните привърженици на играта да посетят мачовете и да преценят на живо дали си струва да се подкрепя автентичния армейски ген на отбора, създаден от новия и неавтентичен ЦСКА 1948.