Градът, дал легенди на ЦСКА, се срещна с директора на ЦСКА 1948

Публикувано на: 13.02.2017 10:39

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и представители на клуба се срещнаха с феновете от Червен бряг. Инициатори на срещата бяха привържениците от града в Северна България, които имаха възможността да зададат всичките си въпроси директно. Гьонов представи визията за развитието на ЦСКА 1948 и благодари за оказаната подкрепа.

"Ще се радвам феновете от повече градове в България да се запознаят с работата ни и да разберат, че разчитаме на прозрачността. ЦСКА 1948 е отбор на феновете. Проектът е много амбициозен, но вярвам, че с вашата подкрепа ще извървим честния път към върха“, сподели младият ръководител пред привържениците.

Град Червен бряг е тясно свързан с армейския клуб в годините, дори има своите легенди в най-славните времена за умъртвения вече ЦСКА. Доктор Павел Филипов, който е неотменна част от големите успехи преди 30 години, както и от лудия поход във "В" група и Купата на България, през миналия сезон, е родом от Червен бряг. А синът на доктор Павел Филипов - хълфът Филип Филипов е бивш капитан на червените и участник в един от най-паметните за клуба двубои, в т.ч. лудата победа над Ювентус на "Българска армия" с 3:2 преди повече от 20 години.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ДОКТОР ПАВЕЛ ФИЛИПОВ МЕЖДУ 2:09 И 2:16 МИНУТА В ТРИУМФА НА ЦСКА НАД ЕВРОПЕЙСКИЯ ШАМПИОН ЛИВЪРПУЛ ПРЕДИ 35 ГОДИНИ.