Уникално! Четири поколения от едно семейство - общо 7 човека, са членове на ЦСКА 1948

Публикувано на: 13.02.2017 17:55

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Кака Калина и Елена
Привърженици на ЦСКА от 4 поколения и общо 7 от семейството на Меги Петрова са членове на ЦСКА 1948, което е абсолютен рекорд вероятно не само за клуба на армейските фенове, но и за България най-малко.
 
Бащата на Меги - Полковник Борис Петров, е роден през 1934 година (!!!), а правнучката на бившия офицер и преподавател от Военна академия "Г.С.Раковски" - Елена Костадинова, е родена през юли 2014 година. Това е сухият анализ на статистиката. Но исторически става още по-интересно. Доколкото всички днес се опитват да стъпят на здрав корен.
 
Полковник Борис Петров е първи братовчед на Генерал-Полковник Мирчо Асенов. Генералът, освен историк, активист и участник във Втората световна война, достига до ранг Заместник-министър на отбраната, но далеч по-важно в случая е, че дълги години той е главният строител и душата на ЦСКА. Еталон за голям ръководител и човек.
 
Младежите се предвождат от Калина Пепелджийска. Калина се сдоби с огромна популярност, като неуморимата привърженичка с урна в ръка. Тя подготвя кутията за всеки мач и лично събира даренията за ЦСКА 1948. Кака Калина е на впечатляващата възраст от 12 години.
 
Георги на 6 и Борис на 4 допълват направлението на подрастващите. Георги, освен, че скоро ще влезе за първи път в класна стая, порасна много бързо. Той беше заедно с баща си на първа линия на 4 юли, миналата година, когато чичковци-тъпанари хвърляха бутилки по играчите на ЦСКА и по посока на смелия Жорко. Той не плака, не трепна. 5-годишният Петър, син на Никола Газдов е част от мощната Чета на бъдещето.

Възрастта започва да пада с внучката на Меги - Елена, която както споменахме е родена през юли 2014 година.
 
Следва внукът на Димитър Ангелов-Дучето. Димитър се роди почти по същото време, когато се роди и ЦСКА 1948. За новия полусезон на бял свят дойде и вече е с внесен членски внос Михаил. Роденият на 26 януари, т.г. момък е внук на Петьо Костадинов-Полковника.

Газдов, Ангелов и Костадинов пък, се представят в състава на Общото събрание с по 3 поколения редовни последователи на ЦСКА 1948.
 
Освен свежите младежки попълнения, ЦСКА 1948 отчита и ръст точно с 33 процента на новите членове на клуба. Това показва сметката от събирането в събота в Централния военен клуб.