На левскарите: Добре дошли в политическото скаки! Вие вече сте дивидента Му

Публикувано на: 22.02.2017 18:54

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Драги ми, левскари, от старата гвардия, с които сме си били шамари и близали раните, но не сме минавали границите на просташкия отбор и не сме търгували с влияние, преданост или някакви субстанции. На 1 декември 2015 година написах коментар под заглавие: "ЦСКА е играчка и фигура в мръснишко скаки".
 
Цитирам неговата втора част:

"...Времената се смениха. Има меки китки. Има паради на мъжка по пол извратеност. Педерастията - удобен поглед към канавката на общественото устройство.Удобна посока...

Агитката на ЦСКА пее, че за отбора ще умре. Вярно, предпочитам да победи. Но смисълът е същият. Да бъде свобода. 

Но нима можем!?

Кукловодите ни водят вече не на конци, държат ни с въжета.

Колцина са мъжете да победят или умрат в битка!? Свободни.

Дори в спорните видове има йерархия. Тачим охлюва с черупка. Не само, защото става за ядене, най-вече поради очевидното - носи тежест на гърба си. Отговорност съответно. Голият пълзи. Прикрит. Оставя онази досадна слуз, яде и отделя. Всички го презират и отвръщат глави. Но той яде и отделя. Движи са само напред. Яде и отделя. Без битка, без тежест.

И се оказва, че отказът от битка, всъщност е отказ от свобода. Отказът от свобода - роболепие.

И едно мръснишки изиграно безкрайно лошо обстоятелство. За кое ЦСКА да влезеш в битка? За кого е абсурден въпрос. Още повече при мъгливи послания на същите кого, кой и клоуните на поредния хаос.

ЦСКА е удобна политическа играчка. И лост за манипулативно скаки. Мислиш си, че подскачаш, а си готова за жертва фигура от скритата за теб партия на политико-икономическия шах (в италианския език - скаки).

Допълнение: Не мисля, че имам отговор, още по-малко рационално предложение за посока."
 
Ще добавя - добре дошли, драги ми левскари! Вие вече сте политически дивидент. От днес никой няма да Го съди, че ви е слагал рамо. От днес ще говорят за вас, а не за Пеевски и "Музея на виното", ако ме разбирате...

Ще каже Той: Каквото за едните - това и за другите! Ще намерят начин как да не платите дължимите данъци и дълговете на кредиторите. Ще ви намерят бащица.
 
Двете огромни кули на българския спорт са ударени необратимо. Но никой не скача от прозорците в паника. Защото няма прелитащи самолети-камикадзе.
 
Просто - политическо скаки, в месец на избори.
 
Но и на лицензиране...
 
Забележка: Три години се разминавам с вас по "Самуил". Дума на криво не си казахме. Но и направо. Май идва време да си поговорим... 

ЦЕЛИЯТ КОМЕНТАР ОТ 1 ДЕКЕМВРИ 2015 ГОДИНА ТУК.