Илиев вкарва играещ помощник-треньор

Публикувано на: 27.02.2017 11:59

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира победата над Локомотив БДЖ със 7:0 в последната контрола от зимната подготовка. Настваникът на "червените“ остана доволен от играта на своя тим.

"Много съм доволен от това, което видях. С моя щаб бяхме планирали за последните две контроли да дадем шанс на всички футболисти. Мога само да похваля всичките ми играчи и за поведението им на терена, и за желанието, с което излизат да играят.

Резултатите са важни за увереността на отбора, иначе не това е приоритетът в тези проверки. Единственото, което изисквам от момчетата е да бъдат концентрирани, да се раздават на 100 процента, дори и да не им е особено лесно предвид натоварванията на тренировките. Такава беше и идеята – да влизат уморени в двубоите. Сега имаме 1 седмица преди да започне вторият полусезон, за да се подготвим и да сме още по-концентрирани. Колкото до самата подготовка, която проведохме, мисля че беше доста ползотворна. Каква ще бъде оценката от тези контроли, ще видим по време на първенството. Надявам се, че отборът ми ще може да покаже израстването си и ще пожъне успехи, защото всяко едно от момчетата положи много усилия“, сподели Илиев.

На въпрос относно раздялата с футболисти, специалистът коментира: "Едва ли ще се разделим с някой футболист, мисля че това ще е съставът ни, но пак казвам, че нищо не е напълно сигурно. Имам 1-2 въпросителни, на които искам да дам време, за да преценя дали ще бъдат част от отбора, но наистина на този етап не вярвам, че ще се разделим с някой играч.“


Помощник-треньора Димитър Иванов.

Илиев коментира и появата на терена на помощник-треньора Димитър Иванов.

"За съжаление нямах възможност да го картотекирам още първия полусезон, защото играеше за друг отбор от нашата група, но ако имаше как, щях да го направя още тогава. Той е човек, който може да внесе спокойствие в отбора, както и много да им помогне в израстването – технически, тактически... Това, че е много близък с момчетата също е една от причините да е част от отбора, уважават го, а за мен това е достатъчно“, категоричен е Валентин Илиев пред официалния сайт на клуба cska1948.bg