Очаквайте ЦСКА 1948 - Беласица на 15 март

Публикувано на: 07.03.2017 12:53

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Герман
Иде очаквания червен сблъсък за Купата на Аматьорската футболна лига. Почти сигурно той ще бъде насрочен за 15 март, от 15 часа, и почти сигурно ще се играе на стадиона в Герман. ЦСКА 1948 се изправя във финална битка за Югозападна България срещу Беласица от Петрич.

ЦСКА и Беласица са победителите в своите потоци от есента и ще излъчат победителя за жребия на междузоналните битки.

Беласица заема четвърта позиция на 3 точки от лидерите Струмска слава и Сливнишки герой и само на точка от Миньор Перник, с голова разлика 29-14, 11 победи, 6 равни и 2 загуби. Миналата събота петричани направиха 2:2 при гостуването на Велбъжд в Кюстендил. На старта на полусезона, на 25 февруари Беласица победи с 1:0, у дома, ботевградския Балкан.

Информацията за кадровия състав на "комитите" е доста оскъдна, но се чува, че на вратата се връща старият нигерийски емигрант Юсуф Бело, там е опитният защитник Благой Наков, Пламен Ненов, Росен Пътников и някои други момчета, мерили сили в професионалния футбол. Чува се, че имат и други чужденци, като хърватинът Иван Сертич, албанецът Клодиан Семлина, някой си Стивън Уиър, Клаудио Виля ...

ЦСКА 1948 се намира в много неизгодна позиция преди този двубой, доколкото е възможно, макар и да не е потвърдено, да няма мач срещу Конеляно идния кръг. Тимът от клуба край София, който игра приличен футбол през есента загуби първия кръг служебно с 0:3, поради неявяване. говори се, че има шестима напуснали в други отбори и Конеляно среща трудности с окомплектоването.

Очаквайте допълнителна информация за мача срещу Беласица.