Новините за Радослав Димитров са мъжки

Публикувано на: 12.03.2017 19:37

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Радослав Димитров
Радослав Димитров ще започне тренировки идната седмица. Такова е решението на доктора и щаба на ЦСКА. Халфът, който бе нападнат от тъпоглави хулигани в Своге получи счупване на носа, който бе наместен на място, в съблекалнята, от клубния лекар Мариян Добрев.На 1 февруари Добрев лично оперира увреден латерален менискус на играча и той започна да изпълнява специална възстановителна програма.

Независимо от счупването на носа,ввръщането на кондиционното състояние на играча ще продължи, а в ход ще се решава дали да се направи специална предпазна маска или ще се изчака пълното му възстановяване.

Извън сензацията на хулиганската проява, остана встрани да се припомни, че Димитров е юношески национал и участва във финалите на първенството на континента до 17 години, като важна част от българския отбор.Радослав със сигурност има много сериозна заслуга за отличното представяне на ЦСКА в "А" областна група, където освен всичко вкара три гола, а един добави в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. За съжаление, Димитров със сигурност ще пропусне следващия кръг. В него ЦСКА домакинства на втория БМ Спорт, който през есента изигра най-бруталния мач срещу червените, един играч - Кирил Атанасов, попадна на операционната маса, а куп други излязоха от него с травми. Но точно тогава Димитров беше един от най-важните на терена, които поведоха отбора  и влезе смело в стилистиката на домакините и се изправи срещу дебелашкото безочие на арбитъра. Играч с много силен характер. ЦСКА победи с 2:0. След този двубой, някои подлизурковци излязоха с тежки коментари в медии с дива сравнимост с Локомотив София от миналия сезон. Но във времето се наложи да поприберат клавиатурите.

В очакване.