БМ спорт яде бой във Владая, ЦСКА очаква футболните атентатори в края на седмицата

Публикувано на: 13.03.2017 09:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА влиза в седмичен цикъл за двубоя срещу БМ спорт, който до вчера удържаше второто място във временното класиране на А областна група.

До вчера, защото загубиха от Гранит Владая с 1:2 във Владая, а в първия кръг едва се наложиха над Орловец от Кокаляне в домакински мач с 1:0.

Орловец пък отнесе 10 гола при гостуването на Бистрица. Поради сериозната денивилация и разлика в надморската височина, все още не е достигнала информация до София, дали главният централен нападател на бистричани се е включил в погрома.

ЦСКА печели служебно с 3:0 гостуването на Конеляно от Герман. Отборът хвърли кърпа и излиза от играта, а през есента се изявяваше с много симпатичен футбол. За да съхранят игрови ритъм армейците изиграха миналата събота контрола срещу Спортист в Своге, която спечелиха с 4:0.


БМ спорт през есента устрои на ЦСКА мач изпълнен с футболни терористични актове, а Кирил Атанасов дори попадна на операционната маса със скъсани връзки на глезена, други момчета излязоха от двубоя с множество травми, а съдията беше категорично неадекватен или наведен. Подобна е била играта на отбора на БМ спорт и срещу Гранит, свидетелстват очевидци на двубоя.

Очаква се нов импулс в посещаемостта на мачовете на младите армейци в Обеля. В първия пролетен кръг те продадоха билети за 2000 лева и получиха дарения в урната в размер на 880 лева.

Припомняме, че децата и юношите до 18 години, както и пенсионерите влизат съвършено безплатно на стадиона за двубоите на ЦСКА. А учениците пък от прилежащото на стадиона местно училище са винаги добре дошли и са с равен статут на домакини.

По програма, ако не настъпят промени ЦСКА - БМ спорт е от 15 часаq на 18 март, събота, единствен в програмата от първия ден на уикенда. Независимо от характера на дерби, за феновете, които ще дойдат за мача, но не са от София, автобуси-бонус не се предвиждат.

По време на мач всеки може да заяви желание за попълване на стандартна молба и членство в клуба на феновете, приели пътя на ЧЕСТТА за своя единствена перспектива.

ЦСКА води убедително класирането с 37 точки и голова разлика 58-3, като 3 от головете в актива са служебни, а един е автогол на играч от Люлин в първия кръг.

На 29 март се очаква и да бъде югозададният финал за Купата на Аматьорската футболна лига срещу Беласица. Отборът от Петрич се е устремил към Б професионална група с много силно начало на пролетния полусезон.