Цените на билетите в ЦСКА 1948 полудяха

Публикувано на: 16.03.2017 09:12

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
За половин денонощие наддаването за двата ВИП билета на ЦСКА 1948 се разгоря в темпо и вече достигна за единия, към този час, ниво от 301 лева, а за другия 255, при начална цена 20 лева.

Друг фен пък декларира в профила на армейците, че не разполага с висок бюджет и е отделил 10 лева за билет и 50 за урната на Кална. Урната за дарения.

Припомняме, че никой не е длъжен да дарява, ако не чуства необходимост за съпричастност към каузата на феновете непризнали политическата и узурпаторска еквилибристика на припознаването.

Напомняме също, че става дума не за билети от Шампионската лига на Европа, а за шампионата на А областна група, Зона "София-Юг", стадион "Обеля". Срещу третия във временното класиране - БМ спорт. Види се, че дори и на дъските на малките трибуни има готовност за цени над познатите от последните евроучастия - 50 евро.

Както казва един от много активните привърженици на ЦСКА 1948, не е за варвяне, че всичко това се случва за мач без обещани кебапчета и знаков цигански оркестър. Но пък, в интерес на истината, всеки ще чуе приветствената сирена на преминаващите наблизо влакове от западноевропейската жп-магистрала на България.

Учениците до 18 години, както и пенсионерите не заплащат билети и за тях входът е свободен. Никой никого не ограничава обаче, да си купи.