Изненада! На море с Проспорт

Публикувано на: 21.03.2017 21:08

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Продължителна организационна и методическа разработка даде възможност на Проспорт Медиа, комплекс "Стелс" с извънредно висок рейтинг по Booking 8.7, както и комплекс "Добруджа 1", в Кранево" да разработи програма, с участието на възпитаници на Националната спортна академия "Васил Левски" за летни, морски, специализирани, ученически лагери с цел повишаване физическата дееспособност на подрастващите до 12 години.
 
Програмата, освен активности и игри, включва занимания с аниматори, треньори  за обща физическа активност, посещения на комплекс "Дворецът", в Балчик, обект под номер 24 в 100 Национални туристически обекта, Аквапарк "Аквамания" в комплекс "Албена" и много други.
 
Кранево е оазис на детските спомени от над шест десетилетия, а Проспорт Медиа и "Стелс" бяха основните действащи субекти в уникалния турнир "Алиот къп морски звезди", поставили началото с цели 128 отбора в едно състезание. 
 
Проспорт Медиа, "Стелс" и "Добруджа 1" имат зад гърба си и други международни състезания за деца през последните 10 години в екип.
 
Този факт роди идеята за специализирана програма, която няма нищо общо с конкретните спортове, а се фокусира върху децата, тяхната физическа активност и физическа дееспособност, допълнени с плаж, слънце и закалителни процедури, под контрол, ранни сутрешни занимания за вдишване на йодни изпарения и други.
 
Шест са лагерните смени от 4 юни до 16 юли, като организаторите на специалната програма се фокусират върху учениците от начален курс и до 12 години в среден.
 
Предложението за участие се отнася за цяла България, като могат да бъдат организирани пунктове за съсредоточаване. "Стелс" и "Добруджа 1", в центъра на Кранево, разполагат с около 270 легла, отстоят на 50 метра един от друг, работят с единна кухня, контрол и хранене, намират се на едва 700 метра от плажната ивица, която затваря магията на курортен комплекс "Албена".
 
Повече информация може да бъде получена на специалната страница във Фейсбук с име: Летни морски лагери с Проспорт, както и на поща с адрес: lager_prosport@abv.bg, или на телефон: 0895 617 005 - Цветан Тасев. Цветан Тасев е Главен координатор на проекта, възпитаник на Национална спортна академия "Васил Левски", учителски профил.


Цветан Тасев

Още веднъж - лагерите нямат никакво специално отношение към спортистите. Той е насочен към здравето и повишената физическа дееспособност на подрастващите. Тя засяга физиците, математиците, шахматистите, каратистите, всички.
 
Във Фейсбук страницата, или чрез запитване, можете да получите пълна информация по дни и часове са лагерните смени и програмата за децата.
 
Участието в лагерите на родителите не се допуска, но организаторите имат готовност за съдействие и могат да намерят решения в същите или съседни комплекси за желаещите.
 
Транспортът е организиран от авторитетния партньор на Проспорт Медиа - фирма "Марвел". "Марвел" е една от най-утвърдените компании в България, с история от 1991 година, европейски лиценз за пътнически превози и специализация в транспортирането на деца. Използва най-утвърдените марки автобуси, с най-високо ниво на оборудване и защита, включително колани на всички седящи места в автобусите.
 
Сроковете за записвания и изпълнение на условията за участие са кратки, но достъпни за всички. Включително цената, която включва абсолютно всичко от първата минута до последната секунда на лагерните смени.
 
Запознайте се на страницата във Фейсбук или направете запитване! Дайте шанс на детето си да се прибере от морето с море от впечатления!