ЦСКА направи последна репетиция преди Балесица, победи Спортист Своге само с 3:0

Публикувано на: 25.03.2017 16:06

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Радослав Димитров
 ЦСКА 1948 надигра рутинно Спортист Своге  в контролен мач, игран на стадиона в Герман, но само с 3:0.
 
Армейците можега да доведат резултата до погром, но направиха редица пропуска, а гостите твърде успешно контрираха налитащите червени с отлично изпълнени изкуствени засади.
 
На два пъти Марио Димитров през първата част и веднъж Йоан Маринов, през втората, оформиха резултата. 
 
Арбитърът даде съвършено измислена дузма, вместо обратно нарушение за Спортист, но техният състезател опита да свали прелитащ медицински хеликоптер над стадиона и пропусна.
 
 За първи път след лечение от операция, но с маска, заради инцинет преди две седмици пв Своге, се появи Радослав Димитров. Дори и за слепите бе видно, че той стъпва на терена с константна амбиция и много висока кондиционна подготовка, въпреки несгодите от маската на Зоро.
 
В сряда ЦСКА приема Беласица във финал на Югозопадния Зонален съвет на БФС, на същото място - стадиона в Герман, от 16 часа.
 
Тогава ще бъдат раздадени и пластиките на новите членски карти, които вече са налични. Във фен шопът пък ще бъде предложен още един нов артикул, а той е тишърт с надпис "ЦСКА 1948 ЧЕСТ". Ще се продават отново и екипни фланелки в стандартните за армейския тим цветове.