Бомба тресна американските удари в Сирия

Публикувано на: 07.04.2017 09:29

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Този материал и поставените в него опорни точки е със сегментиран адрес и не би могъл да достигне до мозъци с размерите на американски аспирин.

Сутрешните бомбардировки на САЩ в Сирия са като тих пукот на 50 мокри китайски пиратки пред планетарния отзвук, който остави едно ново и авангардно творение на българската хералдика, продукт на настанената с правителствен заслон група на стадион "Българска армия".

Не е лесно да се живее в интересно време, но българската хералдика може да си отдъхне. Тя е жива. С ново течение в световната култура - "Графиката на горския".

Творението и тълкуванията дойдоха до последния компютър чрез узурпирания уеб сайт, доскорошен сериозен актив на убития и напълно автентичен ЦСКА.

То породи вълна от възторг сред медиите и феновете на футболната игра.

Така например във Фейсбук, в профила на Спортал, евристично настроен привърженик пише - ТОЧЕН ЦИТАТ: "От пръв поглед си личи почерка на кръжочниците от читалище "Кольо Семов" в Микре."

Пълната истина малко по-надолу.

Междувременно в узурпирния уеб сайт пище - ТОЧЕН ЦИТАТ: "...Представяме на вашето внимание новата юбилейна емблема на ЦСКА. По този начин отговаряме на традицията, която се наложи в България, клубовете да създават специални емблеми за своите юбилеи. Само след месец ЦСКА навлиза в своята седемдесета годишнина. За този период завоювахме 31 титли, 20 купи, 4 Суперкупи и играхме три пъти на полуфинал в европейските клубни турнири. Не случайно именно ЦСКА носи прозвището "Убиец на шампиони" с трите елиминации на действащи европейски клубни първенци..."

В тази връзка паметлив и с достолепна възраст привърженик на историческите факти отбелязва - ТОЧЕН ЦИТАТ: "Приказки от Люляковия храст: Преди 35 години, великият отбор с четирите свещени букви - "ОСЪМ" /Ловеч/, победи европейския шампион "Ливърпул" с 2:0. И двата голя бяха отбелязани от СТОЙЧО ... Стоилов!!!"

Верятно в обобщението на привърженика на историята има нещо, което следва да уточни признателно конюктурният Сашо Манов, който бе посетен от националноефирни камери по повод събитието и началото на новата кампания за изплакване на мозъци. Преобладаващо с размерите на американски аспирин.

В уеб сайта, създаден някога и развит от Владимир Рупов се прави информационно уточнение - ТОЧЕН ЦИТАТ: "Юбилейната емблема е плод на шестмесечния труд на Александър Виденски."

Чуха се нездрави тълкувания, както за графиката, така и за времето. Отзад напред. Вероятно авторът, в преследване на автентичност е изчакал хербарии на клонки от различни ловни стопанства, за да постигне правилната и точна форма.
Освен това, ползването на двоен дъб или всякаква дублирана дървесна маса символизира стабилност на халтурата. Нейната непреходна здравина. Кощунствено е да се твърди, че това е кръжочна работа на децата. Не, става дума за устойчива некадърност, която със своята сила поставя неизбежно ново течение в българската хералдика. Точно толкова мощно, колкото е влиянието на Софи Маринова и Азис в сърцето и душата на българската музика култура. Брилянтно.

Александър Сергеев Манов, конюктурно коректно обясни историята на емблемите на ЦСКА.

Това новото, на онова на "Армията", не е просто некадърна игра, то е заявено за патентоване. Заявени са 4 класа и посоки на използване на творението по Ницската класификация. Освен така познатите Класове с номера 16, 35 и 41, срещу 40 лева за разглеждане е заложен и клас 42.

Клас 42 поставя още едно ново начало в развитието на българския футбол и тенденциите в стратегията на неговото развитие. ТОЧЕН ЦИТАТ за съдържанието на Клас 42 по Ницската класификация, заявена още, като ЦСКА 1948:

Научни и технологически услуги и свързани с тях изследователски и проектантски услуги; промишлени анализи и проучвания; проектиране и разработване на компютърен софтуер и хардуер; планиране и проектиране на спортни съоръжения; проектиране и разработване на софтуер за електронни бази данни; услуги за проектиране на софтуер за обработка на електронни данни; оценяване на работата на компютърни системи, отнасящи се до референции за финансова търговия; разработване и проектиране на цифров звук и носители на образи; конвертиране на изображения от физически към електронни носители; конвертиране на данни или документи от физически на електронен носител.

Димко Пантев, достатъчно популярен фен, сега рехабилитатор в онова нещо на Армията написа на стената си във Фейсбук - ТОЧЕН ЦИТАТ: "Само да не ВИ стане лошо. За едни безхаберници става дума. САМО ЦСКА".

О, да! Възможно е на човек да му прилошеее. Да колабира дори...

Все пак някой намесва и свещените четири букви...

Забележка: Трябва да отбележим, че има и втора заявка от същите субекти, с различна графика, без горски и селскостопански продукти, с добавена единствено словна част. Но тя не бе обявена така шумно и тържествено, но е със същите класове по предназначение по Ницската класификация.

Забележка 1:
Съвсем сериозно и с най-добри чувства поздравяваме дейците от читалище "Кольо Семов", по случай 90-ата му годишнина, която ще бъде отбелязана с тържество на 29 април, събота. На 20 ноември пък своята 90-годишнина ще навърши читалище "Пробуда" в Софрониево.