Удариха ЦСКА 1948 и Враца под кръста

Публикувано на: 07.04.2017 11:44

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Тъжна вест за феновете на ЦСКА и любителите на футбола във Враца долетя от етажите на българската футболна власт.

Ето съобщението на ЦСКА 1948:

Армейци,

Предстоящият мач между ЦСКА 1948 и преименувания Ботев (Луковит) се отлага. По програма полуфиналът за Купата на АФЛ трябваше да се изиграе на 19 април, на стадион „Христо Ботев“ във Враца, но заради програмата на мачовете в турнира за Купата на България нашият мач ще се изиграе в друг ден.

Ръководството на ЦСКА 1948 бе организирало екскурзия с автобуси до Враца, като това няма да отпадне при определянето на новата дата на мача, се казва в съобщението.


Промяната може да се приеме и като удар под кръста, защото заявките за записванията на феновете, само от София, вече бяха на път да напълнят пети 50-местен автобус. да не говорим за спортната форма на младите армейци от генната  лаборатория на убития ритуално ЦСКА.

По решение на най-активните привърженици на автентичния ген на ЦСКА, цената бе 19,48 лева, като повече от 10 лева на човек щяха да останат за клуба.

Добрата новина е, че има време и информацията ще достигне до съседните общини, откъдето привържениците се организираха с лични автомобили за двубоя срещу полуфиналиста в турнира за Купата на България.