Хубави новини за българи идат от Чарлтън

Публикувано на: 08.04.2017 12:02

Автор: Проспорт.бг

©dhnet.be
Специализацията на поредната българска четворка млади български треньори в академията на лондонския Чарлтън е към своя край. Те със сигурност ще се приберат с полезни опрони точки за работа и с море от впечатления.
 
През вчерашния ден момчетата имаха нова среща с големия шеф Стив Айвъри, който допълни техните познания по педагогика, организационна работа и структуриране. По-късно бяха допуснати до тактическия разбор на отбора до 18 години, който днес играе срещу Шефилд Юнайтед.
 
Днес нашите наставници ще проследят при 14-годишните международния сблъсък на Чарлтън с американския Чикаго Файър, а по-късно и двубоя на "Дъ Валей" от шампионата между Чарлтън и Саутенд Юнайтед.
 
"Честно казано е толкова вълнуващо и хубаво, че не ми се прибира", коментира престоя си в Лондон координаторът на групата Александър Капитански, който освен, че е треньор, преди десетина дни се дипломира и с магистратура по спортен мениджмънт в Националната спортна академия "Васил Левски".
 
Стив Айвъри пък изпрати още след първите два дни писмо до Проспорт Медиа, с което изрази възхищението си от българските момчета. Отличен знак, че програмата за достъп до добрите методики за българите на Проспорт ще продължи и през следващия шампионат.
 
ЕТО ЧАСТ ОТ ПИСМОТО: