ЦСКА взе най-трудния мач от началото (ВИДЕО)

Публикувано на: 09.04.2017 20:08

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 ЦСКА взе най-трудния си мач през сезона дотук с 5:0 срещу Орловец в Кокаляне.
 
Тежките несгоди се дължеха на изключително неподдържания терен и характерната за него денивилация от около 3% с посока Запад-Изток.
 
В добавка неподготвени и некоординирани съперници, вратарят на които с много голям шанс задържа 0:0 през цялата първа част.
 
Валентин Илиев реагира със смени, играчи които не стартираха титуляри, но имат огромен капацитет да решават несгодите. Освен това домакините останаха и с човек по-малко за червен картон, след два жълти за груби нарушения и очевадна некоординация на състезателя на Орловец.
 
Влезлите от пейката капитани Калоян Стефанов и Давид Стоянов, както и страхотното включване на Кристиян Петров промениха рязко събитията, а сърцатите набези на Георги Младенов в дясно оставиха без дъх повярвалите в чудеса състезатели на Орловец. Но толкова.
 
Общият резултат от двата мача през първенството е 13:0. Поздравления за отбора на Кокаляне да откаже домакинство на чужд терен в Герман, защото там просто щяха да бъдат убити с футбол, а сега се разминаха само с пет, което си е равносилно на успех на терена край местното гробище.
 
Орловец - ЦСКА 0:5. Голмайстори през втората част: Кристиян Петров, Радослав Димитров,  отново Кристиян Петров, Калоян Стефанов с образцово отиграване и финална точка на Марио Димитров за 5:0.