Феновете на ЦСКА дариха 1136 лева

Публикувано на: 09.04.2017 20:49

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Комисия в състав: Пламен Йорданов, Драгомир Петков и Явор Чалъков отвориха кутията за дарения на Калина, след двубоя срещу Орловец в Кокаляне, спечелен от армейците с 5:0.
 
Домакините бяха поставили цена на билетите от 10 лева, колкото е и цената за домакинските на ЦСКА, но в отсъствието на всякаква логика в условията. Това предизвика половината фенове на червените, които останаха отвън и гледаха двубоя през оградата, която може да бъде ограничителна единствено за дивите зайци наоколо.
 
1 136 лева са пуснати от привържениците, с което оставиха по-голямата част от средствата в касата на ЦСКА и недопуснаха да отидат неточно в тази на Орловец.
 
Калина Пепелджийска пък почерпи за своя имен ден, а докато приемаше поздравленията, феновете даваха своята лепта за тима, който продължава да крачи напред с помощта и сърцатата подкрепа на организацията на привържениците. 
 
В днешния мач на кривия и неуютен стадион феновете разшириха своята география с нови лица от вътрешността на страната, които все по-често са сред традиционното ядро за мачовете на ЦСКА.