Петьо Костадинов официално е посланик преди Брекзит

Публикувано на: 19.04.2017 14:50

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
От днес, 19 април, Петьо Костадинов официално е посланик на една от най-значимите английски компании в областта на данъчното право, съвременния оздравителен мениджмънт и инвестиционни операции "Алтис".
 
До този момент авторитетната фирма основана, преди 20 години, от Ричард Уатс-Джойс и Пол Уилър имаше свои посланици в 92 държави от всички обитаеми континенти на света, а вече са 93.
 
Финалните преговори за партниране минаха преди три седмици в Лондон между Петьо Костадинов и Пол Уилър. Двамата подписаха меморандум, а с днешна дата вече и официален договор. Финал на многомесечен процес на уточняване и оптимизиране на ангажиментите. 
 
Това дава възможност, компаниите и физическите лица, които имат интересни инвестиционни предложения да се възползват от контакта, а такива, които ще базират бизнес във Великобритания да получат възможно най-добрите решения за своите данъци и финансови потоци.
 
Извън директния свят на парите, "Алтис" има сериозни ангажименти във футбола, крикета, голфа, американския футбол, бейзбол, конен спорт, в почти целия спектър на сериозния спортен бизнес.
 
Още в следващите дни ще бъдат дискутирани първите готови продукти от България. Ролята на посланика, съгласно концепцията на компанията, е да бъде медиатор в един сближаващ усилията процес. Съществена част от договора  на посланика е антикорупционното поведение. Такива механизми са забранени.  Всеки, който ще се заинтересува е добре да го знае предварително.
 
Събитията предхождат британския Брекзит и подобни договори запазват динамиката в отношенията между двете икономики и субектите в тях.