Силистра, Шумен, Разград и Варна предали четата на "Армията", твърди някакъв

Публикувано на: 27.04.2017 08:20

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Административният директор на на някакъв субект ЦСКА-София, някой си Милко Георгиев, бил гост в спортното предаване на "Диема". Там той отговорил по интересен начин на въпрос защо е имало толкова малко хора на последния домакински мач на "червените" срещу Лудогорец.
 
"Не може ЦСКА постоянно да играе в неделя от 8 часа. Как да се приберат хората до Силистра, Шумен, Разград, Варна?", пише цитат от субекта Спортал.бг
 
Последва нов въпрос: "Тези от София не са ли достатъчни?" 
 
"Те си бяха", отговори Милко Георгиев, след което продължи: 
 
"Публиката на ЦСКА винаги е била капризна. Когато победи в някой решаващ мач, във Вечното дерби, после идва на мач. Цялата тази негативна кампания по медии и фейсбуци, хората предпочитат да си останат вкъщи. 
 
Враговете на ЦСКА направиха умишлено това за търга. Естествено, че влияе. Нямаме съмнения, че всичко идва от Лудогорец. Всички наблегнаха на факта, че търгът е провален. Останалите 3 фирми на кого са? Те са свързани с Лудогорец и Домусчиев. Двете кухи фирми да играят в ролята на заека, а третата да спечели. Няма да се получи. Гарантирам ви!"
 
Административният директор бе върнат и към самата организация на търга.
 
"Органзацията на търга е на синдика. Ние сме осигурили това, което е поискала като организация. Другият отбор със същото име съвсем скоро ще трябва да се лицензира за професионалния футбол. Те не отговарят на нито едно изискване. 
 
Но марката не е ключова.
 
Нямам очаквания към Дора Милева, защото достатъчно добре й знам номерата. Тя иска да е основен фактор, а не е. Конкретно за Росен - той е осъждано лице и е нормално да бъде задържан и разпитан след търга. Но после видяхте, че го пуснаха, защото нямаше нищо. Разпитаха ни и нас.
 
В стаята, в която Росен беше вътре, имаше двама полицаи. 
 
В стаята не е имало никой до приключването на търга. Госпожата може да го потвърди. Хората влязоха след края на търга. Нека назначи нов търг, но имам чувството, че умишлено го бави", отправи обвинения Милко Георгиев и по адрес на Дора Милева - синдик на фалиралия ЦСКА, пише още Спортал.
 

Забележка: Съдейки по изказа и несвързаното говорене, вероятно става дума за субекта сдобчил се с допълнение към името си -  Кандилото. Същият, който обяви траурна процесия, непосредствено след спечелването на Купата на България от великия ЦСКА. В качеството си на основен гробокопач, с още няколко марионетки, той обяви ЦСКА за мъртвец. 
Етикети: Кандило, ЦСКа, мач