До ръководството на ЦСКА 1948: Не така!

Публикувано на: 27.04.2017 08:34

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
В качеството ми на най-възрастен в семейство, с три поколения членове на сдружение ЦСКА 1948, собственик на футболен клуб ЦСКА 1948 АД, се обръщам публично към избраното на Общото събрание ръководство. Моля случайни субекти да не бъдат допускани около, а още по-малко до кухнята на червената общност.
 
Някой си Милко Георгиев получил услужливо поле за изява в "Диема" и бил казал, цитирам Спортал.бг:
 
"Другият отбор със същото име (б.а. - има предвид, че Литекс е преименуван на ЦСКА), съвсем скоро ще трябва да се лицензира за професионалния футбол. Те не отговарят на нито едно изискване." Край на цитата. 
 
Анализът на двете изречения (б.а. - съставянето на повече от две е задача сложна), сочи използването на безобразно стара, но работеща техника за излъчване на неистини.
 
Лицето, което вероятно е същото, което някои наричат Кандилото внушава на публиката очевадното, че съвсем скоро нашият клуб ще бъде част от професионалния футбол. Според нас - след още един сезон по честния път към върха. Това субектът е научил от нашата висококачествена полева кухня. Но и пропагандно подло и вонящо лъжливо  внушава критерийна неадекватност. Нещо, което удовлетворява офекалената съвест, но носи миризлив риск от дезинформационни попадения.
 
Призовавам да се държим професионално, като такива, които скоро ще диктуват правилата в този спорт и да не се допускат, дори с открит лист, случайности в него! Нам Кандило наоколо не ни е нужно. Колкото и да разбира от прецакване с лицензи и погребения.
 
Благодаря за разбирането от името на моето семейство и споделящите нашата позиция членове на сдружението!