Централният нападател Трендафилов и вторият капитан Стоянов, от ЦСКА, бягат

Публикувано на: 01.05.2017 09:39

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Във връзка със зачестилите питания, включително нездрави дискусии в социалните мрежи, Проспорт.бг се поинтересува за причината, поради която централният нападател Борислав Трендафилов и вторият капитан Давид Стоянов от ЦСКА отсъстват от терените, а срещу Железница левият бек Стоянов, който бе в групата за мача, се оказа на трибуната в Герман. А в отсъствието на първия капитан Калоян Стефанов, капитан на отбора на стадиона в Герман бе Герман Петров.
 
Въпросът дали двамата състезатели са избягали в други клубове, които ги "ухажват" от половин година е със следния отговор. И двете момчета бягат. Контролирано.
 
Исполинът от Ихтиман няма да пътува за Лондон, където преди година и половина бе пред преминаване в Чарлтън. Борислав Трендафилов е шампион с червените и ще продължи по честния път към върха. Припомняме, че от началото на сезона има 10 гола и 2 асистенции. 18-годишният централен нападател и 20-годишният му колега са с мускулни травми за радост на съперниците и се възстановяват под контрола на спортно-техническия и медицински щаб на отбора.