Екшънът на ЦСКА в Бистрица, Долни Пасарел и Враца стартира в сряда, 7 дни футбол

Публикувано на: 01.05.2017 16:04

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА започва подгоговка за ударен цикъл от 3 мача за 7 дни от идващата до следващата сряда.
 
На 3 май армейците гостуват на Витоша в Бистрица, в мач, в който единствената интрига е дали привържениците на гостите ще пращат послания към кандидата за премиер или не. Тази възможност стои и никой не може да забрани да се припомня кой е един от съучастниците в убийството на ЦСКА, но слава Богу със запазен ген, който може и да разцъфне от пепелта. Там нататък полицията да решава дали ще арестува, прокуратурата дали ще обвинява, съдът дали ще осъжда. Често по тези земи да наречеш някой съвършено заслужено педераст е далеч по-престъпно от обир на 4 милиарда от банка или отказ от 13 милиона лева данъци в услужлива схема. 

За местните зрители - гостува шампионът.
 
На 7 май ЦСКА гостува в Долни Пасарел. От Долни Пасарел е бивш играч на ЦСКА, който точно преди 20 години бе част от състава, спечелил дубъл в българския футбол. Последният дубъл в историята на ЦСКА. Георги Славчев. Оттам са и някои от феновете на армейския тим.
 
10 май. Враца. Стадион "Христо Ботев". 17.30 часа начало. ЦСКА ще играе срещу преименувания Ботев Луковит полуфинален мач от турнира за Купата на АФЛ. Играят шампионът на Областна група "София-Юг"  - ЦСКА, срещу лидерстващият в Северозападната "В" група с претенции за професионален футбол от следващия сезон.За да няма обвинения в некоректност прилагаме извадка от описание на събитията от Българския футболен съюз и световен информационен профил в Гугъл.
 
Екшънът започва в сряда, 3 март, 18 часа, Бистрица.
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ: