ЦСКА поиска профисъдия за мача във Враца

Публикувано на: 04.05.2017 16:50

Автор: Проспорт.бг

©tophdgallery.com
 Ръководството на ЦСКА 1948 отправи официално искане към Съдийската комисия при Българския футболен съюз за съдия от Първа професионална футболна лига за предстоящия мач срещу Ботев (Луковит), съобщава официалният клубен сайт cska1948.bg. "Червените" се изправят срещу третодивизионния тим на 10 май (сряда) от 17.30 часа в полуфинал за Купата на АФЛ. Двубоят ще се играе на стадион "Христо Ботев" във Враца. 
 
Вижте целия текст на писмото:

До
Г-н Петър Петров
Председател на Съдийската комисия
При БФС

И С К А Н Е
От Добрин Гьонов – оперативен изпълнителен директор на ЦСКА 1948

Уважаеми Господин Петров, 
На 10.05.2017г. от 17:30 часа на стадион “Христо Ботев” в гр. Враца ще се проведе полуфинален мач за Купата на Аматьорската Футболна Лига с участието на ЦСКА 1948. Ръководството на нашия отбор и спортно-техническият щаб считаме, че предвид предисторията на създаването на двата клуба и очертаващия се  доста сериозен, тежък и оспорван футболен двубой, в никакъв случай не трябва да се допуска той да бъде решен по неспортни критерии и да остави съмнения за наличието на fair play в българския футбол. 
В тази връзка, най- учтиво Ви моля, да не се подценява този аматьорски футболен сблъсък и за него да бъде назначен за главен съдия, както и негови помощници, хора от сътава на ранглистата, обслужващата първенството на Първа Професионална Лига за сезон 2016-2017. 
Искрено се надяваме, че нашата молба ще бъде удовлетворена и по този начин ще се осигурят необходимите условия за безупречно протичане на очаквания с голям интерес полуфинален мач.
 04.05.2017г.