ЦСКА тренира във Враца (ВИДЕО)

Публикувано на: 09.05.2017 20:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Стадион "Христо Ботев
ЦСКА направи тренировка от 17.30 часа на стадион "Хрнисто Ботев", точно 24 часа преди полуфиналния мач срещу преименувания Ботев Луковит за Купата на АФЛ.

Младоците в червено опитаха тревата и направиха адаптиращо към условията занимание. На същия терен в понеделник Ботев Враца би втория тим на преименувания Литекс с 3:2 и го прати сред изпадащите от "Б" група. Последното е факт, без значение, доколкото този отбор ще бъде закрит, за да се даде път на съперника на ЦСКа в турнира са Купата на АФЛ, който най-вероятно ще влезе в "Б" група.

Всъщност, в сряда вечер ще си дадат среща шампионът на "А" областна група "София-Юг" и вероятният такъв на Северозападна "В" група.

Преименуваният Ботев Луковит има до този момент само една загуба през сезона и е с голова разлика 88-7 от 23 мача. Но пък е в група със знаменития тим на Ювентус. От Малчика.

ЦСКА не е допускал загуба през шампионата и ще излезе на терена с голова разлика 98-6 от 20 мача.

За купата на АФЛ ЦСКА взе скалповете последователно на Гранит (Владая), Надежда (Доброславци), Хебър 1918 (Пазарджик), Торнадо (Безден), Беласица (Петрич).

Преместеният в Ловеч, преименуван тим на Ботев Луковит се справи с Пещера (Галата), Ресен, Вихър (Славяново), Кариана (Ерден).

Черноморец от Балчик вече е финалист. Моряците направиха 2:2 със Загорец от Нова загора, но победиха при дузпите с впечатляващия резултат 13-12.

Припомняме, че при аматьорите продължения, след равен резултат, не се играят. Пристъпва се директно към изпълнение на наказателни удари по регламен по 5 и при равенство, след тях, до грешка.

Ето кратко видео от днешната тренировка на ЦСКА във Враца: