Валентин Илиев: Дойдохме да победим

Публикувано на: 11.05.2017 10:21

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Старши треньорът на ЦСКА Валентин Илиев бе на седмото небе след победата над преименувания Ботев Луковит, която прати червените на финал в турнира за Купата на АФЛ. Бившият капитан на ЦСКА поздрави играчите си и пожела светло бъдеще за отбора.

“Дойдохме с вярата, че имаме сили да победим. Такава ни бе нагласата от няколко дни насам. Момчетата показаха желание и характер, за което от сърце им благодаря. Това е пътят за всеки един млад играч, който иска да расте. Ние не си разделяме победите. Всеки един успех е много важен, защото зад него стоят много труд и лишения. Ние сме един страхотен колектив и момчетата го доказват от мач на мач”, доволен от победата бе Илиев.

“Когато приключи сезонът, тогава ще можем да кажем какво е бъдещето на ЦСКА. Силно се надявам то да е светло”, каза още бившият капитан на ЦСКА.

“Ние сме си избрали един път и вървим по него. Какво значи честен път? Даваме всичко от себе си, борим се и това е. Събрали сме се хора с много голямо желание за развитие. Вижда се в очите на момчетата, че милеят за клуба и за това да растат още повече във футбола. Това важи и за мен. Аз съм само от няколко месеца треньор и стоя здраво стъпил на земята. Още нищо не съм постигнал”, допълни още Вальо Илиев, цитиран от cska1948.bg