Проспорт затваря сезона

Публикувано на: 13.05.2017 10:19

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Специализацията на Михаил Цоков, Ивелин Петков и Кирил Рашев във Фиорентина е към края си. Тя ще сложи точка за спортно-състезателния сезон на програмата на Проспорт медиа за достъп на млади треньори до водещи футболни методики.

Обучението премина при отлична организация на клуба от Флоренция, който извървя пътя на ЧЕСТ-та, когато Съдбата го предложи, като изпитание. От четвърта лига. Днес отново диктува модата в италианския футбол и е така любезен да предложи опита си и отвори вратите за български наставници, които никой не свързва с големите и обгрижвани родни клубове.

Момчетата имаха и отличния шанс да получат знания и от Професор Винченцо Верджине (с очилата на илюстрацията). Известен факт е, че много от директорите или методистите на школите във Флоренция и в доста голям радиус са мъже, които са свързани със свотовноизвестния център за методическа подготовка "Коверчано", който се намира именно във Флоренция.

За спортно-състезателната година Проспорт медиа отчита още организирани и реализирани 3специализации на четирима наставници в Ливърпул и на два пъти по четири в Чарлтън.  Едн
о от обученията в Лондон бе през пролетта.