ЦСКА-Левски 4:1, два червени картона, един счупен нос и трима некадърни съдии (ВИДЕО)

Публикувано на: 14.05.2017 21:13

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Георги Кънчев
ЦСКА би левски с 4:1 в брутален мач, с два червени картона и съвършено некадърно съдийство на стадиона на ДИТ на Драгалевци, пред няколко стотин свои фенове.

Мари Димитров откри резултата, след брилянтен извеждащ пас на Георги Кънчев. последва дузпа за червените, за спъване на Марио Димитров, реализирана този път от Георги Кънчев. ТОВА БЕ И ГОЛ ПОД №100 В ПЪРВЕНСТВОТО ЗА ЦСКА. След каскаДа от пропуски на армейците, левски върна едно попадение, след непредизвикана грешка на десния бек Георги Младенов, който се и контузи при ситуацията.

Втора част почна при високо темпо на ЦСКА, а георги Кънчев и Сава савов, подкрепяни от Радослав димитров, диктгуваха плетениците в атака. При една от тях Марио Димитров отново бе съборен. Той изпълни сам, но по неписаните закони на футбола, пропусна. Приема се, че не е добра идея този, който е предизвикал дузпата да я бие.

Последва нов масиран натиск на червените, като при една от атаките неизвестен и в махалата си защитник, в синьо, владееше при левия на своя вратар корнер. Той бе атакуван от централния нападател Борислав Трендафилов, от което последваха два умишлени удари в носа на 18-годишния Трендафилов, който падна с разбит нос на земата. Докторът му оказа продължителна медицинска помощ и извърши кръвоспиране, но странно назобеният арбитър изгони не само анонимника, но и Боби, което предизвика мощен гняв в публиката. както и в играчите. Положението бе някак овладяно, но последваха наказателни атаки, като при две от тях Марио Димитров се реабилитира с нов гол, а точката постави Спас Спасов, след пас на 17-годишният Георги Божилов.

За разлика от есента, отборът на Левски излезе с далеч по-силен и млад състав. Но не можа да преодолее синдрома на селската чест и неведнъж бе на границата да предизвиката непоправими травми на състезателите в червени екипи. Съдията или беше съвършено некадърен, заедно със своите изключително неадекватни помощници, или някой започва да си подготвя баражите за "В" група. Вероятно Боби Трендафилов ще бъде така наказан, че да пропусне поне един мач от битката за Трета лига и задължително финала за Кепата на АФЛ.

Видеото ясно показва събитията и особено ситуацията около Трендафилов.

ЕТО ГО: