Проясняват се баражите на ЦСКА (ВИДЕО)

Публикувано на: 15.05.2017 21:09

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Още в първата половина на първенството в "А" областна група стана ясно, че победителите в група "София-Север" и "София-Юг" ще бъдат съответно Надежда от Доброславци и ЦСКА.

На Север се води битка за втората позиция, където локомотив БДЖ има аванс 2 точки пред Левски от Чепинци, а в ппоследния кръг постигна победа с 9:0 за настроение.

На Юг Витоша Бистрица има аванс от 3 точки пред Левски-Раковски, кръг преди края.

Първите два отбора от двете областни групи се класират за баражите за "В" група.

ЦСКА е играл срещу всички очертаващи се към момента съперници. Предсезонно направи нулево равенство срещу БДЖ в контрола, но срещна железничарите и по пътя си към финала за Купата на АФЛ и победи с 3:0. Още веднъж армейците играха победно срещу Локомотив БДЖ в контролен мач и през зимната пауза на първенството, като се наложиха със 7:0.

Надежда бе един от най-костеливите орехи в турнира за Купата на АФЛ. ЦСКА победи, но много трудно с 2:1 и гол в последната минута на двубоя.

Витоша Бистрица яде пердах на два пъти от червените. Веднъж в спокоен мач на Националния стадион с 4:2 и веднъж в Бистрица, преди дни, с 4:0. В контролен мач ЦСКА има и равен с Витоша - 2:2, в ибрикчийски мач с повтаряна до гол дузпа на премиера.


allowfullscreen>


allowfullscreen>


allowfullscreen>