Ак на ГА пак. Поздрав с песничка

Публикувано на: 18.05.2017 23:03

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Или е време за някакви заплати, или смяната на наляганията и градушките водят до необратими ментални изплесвания, или алфа лъченията във водите у нас са довели до гама изтрещяване на един съвършено завършен аматьор и тотален клакьор на една отвратителна за обществото схема. Във всеки случай нервност, безпокойство някакво се лови и от неспециалисти.

Пореден ак. Чий!? На ГА пак.

За да е по-лесно ще цитирам пълния тест на коментара му, заливаш и чистите пространства в социалните мрежи, а по -долу ще му подарим видео за Лека нощ! А под него и видео поздрав на близък до неговите полиглотски способности език в песничка.

ЦИТИРАМ ПОДАРЕНАТА МУ ТЕРИТОРИЯ livesport.bg:
 
Марионетките на Делиормана и Подуяне от ФК „Еничар“ са избрали за мото на своята мръсна провокация срещу ЦСКА претенциозния лозунг „По честния начин“. Разбирай – докато любимците на властта с общия спонсор трупат титли, евроучастия и държавна подкрепа, 31-кратните шампиони от „Армията“ да агонизират в селските групи за кеф на душманите и негодниците?! Очевидно, това е главната задача на така наречените „авиатори“ с екипаж от 50 човека роднини и приятели…

И, нека да помислим кое му е честното на „честния начин“ в изпълнение на разградското синче Газдов, на архитекта с мераци за лична далавера покрай базите на ЦСКА или на неколцина вечно недоволни „ветерани“, които отъждествяват клуба с ведомостта. Давате ли си сметка, че „моралистите“, претендиращи за последна инстанция на почтеността, не отрониха нито дума по повод чудовищния скандал със свастиката и опита за убийство на хора от армейския щаб по време на вечното дерби, спечелено от тризвездните с 3:0? Нито по адрес на сините терористи, нито спрямо двойния стандарт и откровения слугинаж на шайката кучевци от БФС, изчисляващи с хронометър престоя на нацисткия символ в кадър?! Мълчат и за нападението над беззащитни хора в Парка на свободата, извършено от известното котило на терора, отнело живота на червения привърженик Младен Младенов…

Защо е така? Елементарно – еничарите отлично знаят, че на секундата изчезват от обществения фокус без парите от Делиормана и без медийната подкрепа на синята мафия. И затова газдовци си траят, за да не дразнят своите покровители. Вероятно сте забелязали как в навечерието на втория търг за емблемата на ЦСКА добре познатите агитатори от радиоактивния ефир, гелосания портал и още две-три корпоративно обвързани редакции са запретнали ръкави да популяризират по всички възможни начини абсолютно анонимните аматьори от четвърта дивизия, ритащи по поляните около столицата с квартални бирени компании.

Дали е случайно, че за някакви момчета, отдавна отписани от елитния футбол, се отделя повече място отколкото за 90 процента от играчите в "А“ група?! Да не говорим за „Б“ и „В“ и за редовите ентусиасти от „Люлин“, „Мусагеница“, Пасарел, Кокаляне и Железница, които с нищо не са по-лоши от трупата на ФК „Еничар“. Да, ама „честните“ имат мисия срещу единствения и неделим клуб от "Армията“ и по тази причина се ползват със специален статут.

В крайна сметка се оказва, че „другият начин“ в интерпретацията на „моралистите“ означава пари от Делиормана и медийна подкрепа от Подуяне срещу угодническо мълчание за извращенията на неонацистките рецидивисти, номерата на мошениците от БФС и корупционната практика на монополиста. Тоест – съгласие с целия арсенал от заговори, действия и комбинации срещу ЦСКА. Това е цената, шифрована в папката на Газдов, съдържаща чек за близо 1,7 млн. лв., паднали от … небето като легенда за малоумни…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ


ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ ЖИВЕЯ, ЗА ДА МУ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ. НО ВСЕ С НЕЩО ТРЯБВА ДА УБИВАМ ВРЕМЕТО ДО ФИНАЛА НА 25 МАЙ В СТАРА ЗАГОРА. ЧУВАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ 55. ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА ТЕЗИ НОВИТЕ ТРИМА, ТАКА И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВТОРИ ДЕН.

ЩЕ ЦИТИРАМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СПЕЦИАЛНО И С БЛАГОДАРНОСТ ДОРИ ЗА ТЕКСТА, КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТНО ДА СЕ ИЗРАЗЯВАМ ТАКА ДЕЛИКАТНО. НО ТОЙ Е КРИСТАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО НА МОЕТО ТВЪРДЕНИЕ, ЧЕ СИ ИМАТЕ РАБОТА С ПЪЛЕН АМАТЬОР И КЛАКЬОР.:

Дали е случайно, че за някакви момчета, отдавна отписани от елитния футбол, се отделя повече място отколкото за 90 процента от играчите в "А“ група?! Да не говорим за „Б“ и „В“ и за редовите ентусиасти от "Люлин“, "Мусагеница“, Пасарел, Кокаляне и Железница, които с нищо не са по-лоши от трупата на ФК "Еничар“. Да, ама "честните“ имат мисия срещу единствения и неделим клуб от "Армията“ и по тази причина се ползват със специален статут.

БЕЗ ДА ГИ ПИТАМ, ОТ ИМЕТО НА ОТПИСАНИТЕ, НО НЕПИШЕЩИ ЛАЙНЯНИ ТЕКСТОВЕ МОМЧЕТА, ЩЕ ОТГОВОРЯ С ВИДЕО ЗА ЛЕКА НОЩ.

ПРЕПОРЪЧВАМ И ВЕДИОТО ПОД НЕГО. КЛАСИЧЕСКА ПЕСНИЧКА. ТА - ЛЕКА НОЩ!

ВИДЕО №1:
ВИДЕО №2 (ПЕСНИЧКА):

Я не знаю как там Запад.
Может быть, поменьше запах. Ой-ей-ей.
Наш насерет в таксофоне.
И напустит столько вони. Ой-ей-ей.
Вроде стали жрать полегче,
Значит надо срать поменьше. Ой-ей-ей.
Но откуда что берется,
Вдвое больше людям срется. Ой-ей-ей.


allowfullscreen>