Днес "Минети!" не е диалектна повелителна форма на "Минете!" А Deepthroating - техника за напреднали. Прочетете!

Публикувано на: 27.05.2017 10:29

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
"Колкото повече чета научен комунизъм, толкова по-убеден ставам и колкото по-убеден ставам, толкова повече чета научен комунизъм!" Така твърдеше моят преподавател по научен комунизъм Подполковник Велев. Нямам спомен дали цитираше някого или беше извел тази реверсивна зависимост самостоятелно, но я запомних. И него също. Защото той беше високоморален човек, взискателен към себе си и към нас, с огромни знания и обща култура. Това беше неговата вяра и той ни я предаваше, така както той може. И със сигурност влияееше от нас да се получи завършена смес на офицери-идеалисти. За България.

Изграждани в затворената система на военните училища, ние не можехме и да предположим, че около нас се моделира паралелен свят. На удобните слуги, на гъвкавите гръбнаци, на съвършените владетели на минетите. "Минети!" не е повелителна диалектна форма на правилноезичното "Минете!" Става дума за една от популярните жаргонни форми на фелацио, която днес има значително по-музикално звучене и популярност, като свирка.

И ако чаша ракия ни отличава от животинския свят, дори без салата, то съвсем не е така със свирките. Ето какво отбелязва например всезнаещата и все по-малко бъркащата Уикипедия :"Наблюдава се и при много животински видове. При някои от тях - висши примати - служи и за обозначаване на приемането на доминиращата роля на алфа-мъжкия от останалите членове на стадото (групата), като поемането на члена му в устата на другите мъжки няма сексуален контекст."

В съвременното писане и свободията на медиите, в които чрез социалните мрежи дори всеки един е медия, напред излизат, хуманоидите с устойчива практика. неизбежно достигащи до съвършена техника на дишане при Deepthroating.

Колебаех се известно време дали да пусна пълния текст, от хигиенни съображения. Но пък нали това е смисъла на личната хигиена. да отмиеш мръсотията.

Съвет! Тези, които имат професионални натрупвания, да използват чирпанска керемида. Тя очевидно ни е наследство от легендарния тези дни Чирпанопитек.

И така, журналистическа класика, тип Deepthroating. Медия: livesport.bg Без намеса и съкращения:

Всеки път ли жандармерия ще пази газдовци, ако тези лекета се появят на „Армията“?

Махленската команда на еничарите ми отне 15 минути, които отделих от ценното си време. Срам и позор! Нагли самозванци си позволяват гавра със свещените четири букви на ЦСКА, за да загубят с 0:3 от курортния тим на Балчик за някаква аматьорска купа, разигравана от села, читалища и кръчми?! Освен това изхабих енергия, за да преброя 44 човека в „агитката“ на продажниците. Кой ще ми върне усилията пред екрана на гелосания портал, анонсирал „финала“ в Стара Загора с истеричен патос?

И все пак, не съм капо, защото изпитах огромен кеф като проследих паниката в напазаруваните медии, които се бяха приготвили да честват евентуален успех на „авиаторите“ като победа в Шампионската лига. Уви, не им се получи номера, но червената България час по-скоро трябва да реагира и да изхвърли на бунището измекярите на Подуяне и Делиормана, петнящи великото, европейско име на ЦСКА. Докога ще им позволяваме да ни ходят по главите?

Последният акт от порното на отбора без фенове, на „пилота без самолет“, „архитекта без проект“, „натовския генерал левскар“, газдовчето, гьоновчето... и останалите от файтона кириакстефчовци без фесове отново ме връща към темата за смисъла на спортната принадлежност. По прищявка на съдбата точно една година след червения 24 май на 2016-та, когато ЦСКА спечели купата от „В“ група през 35 000 зрители, отборът на „Ботев“ (Пд) на свой ред показа за какво става дума. Този път 8000 „жълто-черни“ сърца пометоха двата автобуса „кренвирши“ от Разград, за да стане ясно и на последния кретен, че футбол не се прави по фирмена ведомост, а с история, традиция и любов от десет поколения назад и напред. Поклон пред „торсидата“ от „Колежа“, която следва своята кауза без значение от регистрации, трансформации, реорганизации, кметове, президенти, „Металик“ (Сопот), КЦМ, КТБ и т.н. „Ботев“ си е „Ботев“ – сега и завинаги!

А къде беше навръх 24 май евро-манекенът „Лудогорец“? Натикан бе в ъгъла пред стотина командировани „фенове“, 80 процента от които симпатизират на ЦСКА, а останалите на „Левски“. И, наистина срам и позор - след шест поредни титли и две участия в групите на ШЛ гелосаният отбор не е прибавил нито един привърженик извън двата автобуса със суха храна, чиито пасажери забравят за мача преди да се изпикаят на паркинга в Ябланица?! Майтап и още как!

Ако Босът бе направил своя проект в Дупница или Петрич, вероятно можеше да разчита на 15 000 верни хора, а сега трябва да се задоволи със стотина натегачи от немай къде…

Наистина, няма как един търговски, самоцелен, бездушен проект да настигне любовта, отглеждана от поколения и предавана от баща на син, от дядо на внук. Ето защо „Лудогорец“ никога няма да бъде равен на ЦСКА и „Ботев“ (Пд) и затова Петричев говори за бъдещето от името на въздуха. Разбирате ли защо лъскавият Олигарх така злобно завижда на Гриша Ганчев, зад когото стоят като стена стотици хиляди верни армейци? И защо дава мило и драго, за да пречи на 31-кратните шампиони, които всеки сезон привличат най-много хора на трибуните и пред телевизионните екрани? ЦСКА е лицето, сърцето и белия дроб на българския футбол, независимо от всички сътресения и изпитания.

И тъй като наближава вторият сеанс на търга за емблемата, сега е моментът на попитам – всеки път ли жандармерия ще пази газдовци и гьоновци, ако тези лекета се появят на „Армията“? Това ли е мисията на органите на реда, издържани от данъкоплатците, във времена на жесток ислямистки терор, инвазия на незаконни мигранти и убийствена несигурност на всяка крачка? Да охраняват провокатори, поставящи под заплаха и без това нестабилния граждански мир у нас?! Държавата трябва да разбере веднъж завинаги – червената България няма да допусне еничарите в своя дом, ще ги спре, ако се налага, с телата и децата си…

Скъпи АРМЕЙЦИ от цялата страна, точно година след великия червен триумф с купата от „В“ група вие отново сте призвани да защитите и спасите своя единствен и неделим отбор ЦСКА. Сигурен съм, че и този път, както преди два месеца на свещения стадион в Парка на свободата, няма да позволите на негодниците да се гаврят с любовта и гордостта на десет поколения сънародници. И не забравяйте, че Кърджали означава ЦСКА и България!

Хрантутниците на Делиормана и подлогите на Подуяне нямат друга цел освен унищожаването на 31-кратните първенци, наречени „палачи на еврошампиони“. От всеки верен армеец зависи веднъж завинаги тази гадна паплач да бъде изхвърлена в канавката на времето, за да не пречи на ЦСКА по пътя към върха.
И преди, и сега…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ


РЕЧНИК:

Deepthroating - дъбоко гърло. Техника за напреднали.