Как можем да се обединим за ЦСКА?

Публикувано на: 08.06.2017 11:37

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
През последните месец-два, вече няколко емисари ми се обадиха, за да разберат как бихме могли да се обединим и да преодолеем разделението, което беше предизвикано от настаняването с калните обувки и лош дъх на чуждите хора на "Армията".

При всички, очевидно отработената инструкция е: "Петното вече е лепнато, да видим как да се съберем отново!?"

До един, това са били хора с които по-дълго или по-кратко съм се познавал и с които сме делили несгодите и радостите на ЦСКА.

И на всички до един съм споменавал своето становище, без да ангажирам никого, доколкото съм само член на сдружение ЦСКА 1948, без право на еднолични решение, още по-малко участвам в неговото управление.

Но са възможни инсинуации на пропагандата и Клуб "Психодиспансер 4-ти километър" и доколкото със собствените си очи видях транспарант в Самоков от хора, които познавам и свързани с тези, които ме питат, то ще уточня какво съм отговорил на всички.

За мен единственият начин да се обединим е, още на контролите през лятото, същите да тръгнат да подкрепят отбора, а в Трета лига - безусловно. А, когато се върнем един ден в "А" група, да купим нещото, което се е настанило на "Армията" с протекцията на мафиотизираната държава. Ние него, не то нас.

Съжалявам, но никой от нас нямам бизнес с ЦСКА, клубът е нашата идеология!