ЦСКА закри сезона със стилно парти в София

Публикувано на: 08.06.2017 23:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА закри сезона на стилно парти в софийски клуб на главния спонсор Ефбет.
 
Отбор, ръководство и фенове отбелязаха с настроение спечелената промоция за Трета лига. 
 
Специални натради получи целия спортно-технически щаб на армейския клуб, както и футболистите, които бяха излъчени, като най-добри през сезона в гласуването на феновете. Капитанът Калоян Стефанов взе наградата за най-красив гол, а централният защитник Герман Петров бе избран от привържениците на клуба за най-добър играч на тима пза сезон 2016/2017 година.
 
Организаторите се бяха постарали да организират изненади и за феновете, които до един  не бяха професионалисти, а си платиха чинно куверт за няколко десетки лева, за да бъдат със своите любимци. Не се предвижда и занапред квалифицирането на професия "фен" в клуба, стартирал от най-ниското ниво по пътя към професионалния футбол.
 
На празника присъстваха и гости от Кокаляне, клубът, който организира турнир, спечелен миналото лято от ЦСКА и донесъл първия трофей в историята на червените. Сред свои бяха и хората от Марек Дупница, сред които и бившия централен защитник на червените Янек Кючуков. Както и на баража, така и на купона бе Вихър Данчев, старши треньорът на Академик София, помогнал в сряда за спасяването на човешки живот на пътя, други гости.
 
Изключително вълнуващо бе единодушното решение на спортно-техническия щаб и отбора, спечелената шампионска купа на София да отиде в дома на вратаря Кристиян Дяков. Овчакупелецът бе в групата за мача срещу Беласица Петрич за Купата на АФЛ, часове след като внезапно почина неговият баща Ивайло Дяков.
 
Именнпо с купата за шампион на София се снимаха и повечето от присъствалите на празничния финал на едно уникално футболно приключение, след убийството на ЦСКА, но с пропуска да бъде унищожена и банката с автентичен армейски ген.