Кой сега е педераст?

Публикувано на: 09.06.2017 17:00

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Знаете ли какво е радиационно отравяне на реактора при класическия ВВР 440, първите наши четири блока на АЕЦ? На популярен език, това е когато поради някаква съпътстваща външна авария, реакторът се самоизключи и в продължение на близо 3 денонощия не може да се растартира работата му, именно поради попадането в долна крива на синосуидата на радиационно отравяне.
 
В сряда, в началото на мача срещу Брацигово, в Сектор "А" на стадиона в Самоков една малка групичка издигна самоделен транспарант с надпис: "Подлоги на Домуса". Насочен и адресиран към нас. Реакторът ми изключи. Защото някои бяха разпознати. Но мълчахме. Няколко от нас разпознаха отсрещните.
 
Снощи ми показаха снимка отблизо и не успях да се подготвя за рестарт на работата на "реактора". Попаднах в още по-тежка крива на отравяне. Видах човек, който съм вадил от затвора и който е свързан със сегашните тартори на Сектор "Г", а дясно флангови техен съратник от ултрасите на ...Сектор "Б". Да пази Господ!
 
Днес Брацигово подали молба до БФС с революционно желание за служебен успех срещу ЦСКА на баража, защото видите ли, арпмейците не били подали молба за членство в БФС. 
 
Между другото, още същата вечер, след победата над Брацигово, един охлюв със слаб зъбен мост се похвали, че е цитирам "алармирал" Брацигово. Същият индивид е гуру с вопиюща некомпетентност, но водач на тъпоъгълните глави на настанените с помощта на мафиотската държава на "Армията" субекти. Припомням, че тези, които се представяха за Брацигово по трибуните в Самоков, се бяха подготвили и рязпяли с текстове, които съвсем не бяха в полза на своите, а имаха задача. 
 
Изглежда обаче, тъпаците, които се представят за журналисти, а всъщност са допускани единствено до седмичната програма на телевизиите, бъркат Фен купа в Разлог, например, със състезаниета под егидата на БФС и правилата за участие в тях.
 
Няма да влизам в подробности. Единствено ще благодаря отново.
 
В свой пост във ФБ един приятел попита: Кой сега е педераст?
 
Изобщо не ми пука кой. Без никакво съмнение в ЦСКА сме отвсякъде, включително футболно, хетеросексуални.
 
От глобалната мрежа научавам, че педалите ще си имат отново събитие на 10 юни. Твърдят, че било десето юбилейно издание.
 
Със сигурност педерастите стават огромна армия. Единствено съм потресен от логото на 10-ото издание. И ако то е с одобрението на Столична община, проклинам всеки, който е гласувал и подкрепил подигравката със символа на София! а ако няма такова одобрение, проклинам всеки оторизиран, който не реагира!
 
Защото Света София, подобно на ЦСКА, е хетеровитална и няма нищо общо с обърнатите задници, лошия дъх и хлабавите зъбни протези.
 
И все пак - за финал. Благодаря на всички участници в този парад на футболната педалска общност!
 
Правите ни извънредна услуга. Нямате и бледа представа колко хора отговарят на въпроса на моя приятел от ФБ: Кой сега е педераст?
 
На всички, с нормална посока на движение - довиждане в Трета лига! Време е за ваканция. На момчетата и спортно-техническия щаб.

Ние продължаваме.