Благодаря на Калина за нейните 15 000 лева!

Публикувано на: 10.06.2017 23:43

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Калина с шампионската купа на София, заедно с капитаните Калоян Стефанов и герман Петров, който държи урната на Калина.
Продължавам със серията благодарности, преди да отправя такива и към тежката артилерия на отминалия сезон за ЦСКА в "А" областна група. Приключение, което само преминалите го могат да оценят и носят в паметта и сърцата си.
 
Стартирахме официалните си битки на стадиона в Обеля. И точно тогава, едно момиченце от Обеля, което все още не може да добави в характеристиката си тийнейджър, постави началото на благотворителността за феновете.  По време на мач. доколкото професия фен не се предвижда в щата и всеки плаща.  Всеки, според възможностите си. Направи го тихо. С помощта на знаковите си за феновете родители Мия и Ники Пепела.
 
Тя се казва Калина. Красива и всеотдайна. Емблема. Която нито един заможен човек не може да купи. Търг не се и предвижда.
 
Всички толкова я заобичахме, че член на Управителния съвет спечели наддаването за ВИП билет с 200 лева и го подари на момичето от Обеля. След вдигането на шампионската титла в София, Криси Дяков и подари историческата си фланелка.
 
За нея, след победния мач за Купата на АФЛ във Враца, срещу преместения в Ловеч преименуван тим на Ботев Луковит, творчески настроеният овчакупелец Данчо Иванов написа: "- Едно момиче, което за разлика от мен подкрепя отбора от самото му начало, след мача просто седна на една седалка и...се разплака;"
 
Калина плака от щастие и в Самоков. Благодаря за сълзите и! Благодаря, че събра не по-малко от 15-20 000 лева със своята урна, което откъдето и да го погледнете е сериозна част от бюджета на клуба. Без парите от закупени билети.
 
Желая на Калина още много сълзи! Огромни и бистри сълзи на щастие!
 
Едно невръстно момиченце от Обеля, с огромно за каузата сърце. И разпознаваема емблема на ЦСКА по честния път към върха.