Показалецът от клавиатурата, в неосветена част на анатомията, заради ЦСКА

Публикувано на: 14.06.2017 10:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
СТК при ЗС на БФС - София отказа да присъди служебна победа на Брацигово за загубения срещу ЦСКА 1948 бараж за влизане в Трета лига. 
 
"Марица" - Пазарджик припомня, че почти веднага след елиминацията в Самоков от щаба на Брацигово депозираха в ЗС на БФС контестация, с която се искаше служебно 3:0, тъй като ЦСКА 1948 нямал в БФС нито временно, нито постоянно членство. След направената от чиновниците на БФС проверка обаче станало ясно, че столичани са временен член на БФС от месец юли 2016 година и като такъв имат право да участват на бараж. 
 
От ръководството на ФК Брацигово ще си спестят правото на обжалване пред следващата инстанция - Апелативна комисия(което на практика означава събиране на ръководството на ЗС) и ще се концентрират върху подготовката за участието на отбора в следващото първенство на "А" ОФГ. 
 
Проспорт ще си спести припомнянето на хвалбите на палачовците, че са алармирали Брацигово, за да не влиза в подробности за тяхната вопиюща неграмотност.
 
От цялата работа, показалецът на представителите на Психодиспансер "4-ти километър" се мести от клавиатурата в неосветена част на анатомията.